fbpx

Spanska kurser Spark

Spanish Courses in Spain

Svenska

Beskrivning av skolan

Spark Spanska är en ny språkskola i Cadiz, El Puerto de Santa Maria, i södra Spanien. Studentundervisning är verkligen vårt största intresse och det är någonting som varje Spark student kommer att upptäcka och känna av.  Vi bryr oss verkligen om och gör vårt bästa för att varje elevs upplevelse ska bli minnesvärd.

Beskrivning av skolans bekvämligheter

Vår Sparkville skola, komplett med 7 moderna, fullt utrustade klassrum, gemensamma utrymmen, fritidsområden och 24/7 Wi-Fi, är belägen i hjärtat av El Puerto de Santa Maria.  El Puerto är en medelstor stad med 5 fantastiska stränder, fantastisk mat och ett mycket aktivt nattliv!  Det är en genuin Spansk stad (en favorit för den inhemska spanska turismen) vilket betyder att du kan öva din Spanska på lokalbefolkningen, utan att folk svarar dig på Engelska vilket kan hända på platser som Malaga och Sevilla!

Beskrivning av kurser och priser

Alla våra Spanska kurser kännetecknas av aktiva och engagerande lektioner som ökar ditt självförtroende.  En speciell funktion på våra lektioner är våra sprudlande bubblor” metodik, som är utformade för att hjälpa studerande att hitta nya vägar för inlärning och se till att de inte skyggar för möjligheter att praktisera sin Spanska.

Våra lektioner leds av professionella, personliga, men också uppfinningsrika lärare. Vi bedriver 6 olika nivåer från absoluta nybörjare (A1) till skicklighet (C2). Spark erbjuder en utmärkt kombination av pris och kvalitet.

För specifik information om våra  program, klicka på följande länkar: Förberedande Spanska för DELE, Spanska och TEFL introduktionskurs, samt Allmän Spanska för att bara nämna några få av våra program. Undersök alla våra alternativ.

Studenternas nationalitet, medelålder & och medelantal studenter per klass

Spark har studenter från hela världen.  Den genomsnittliga åldern brukar vara 19 – 30 år, men våra program passar alla åldrar.  Maximalt antal studenter per klass är 8, en av de lägsta bland språkskolor.

Aktiviteter

Vi har ett spännande utbud av aktiviteter, som omfattar: ridning,  golf, dans, tennis och kite-surfing för att bara nämna några.  Spark Spanska kurser har verkligen någonting för alla.

Våra boendealternativ

Sparkville ligger precis ovanför själva skolan, vilket gör att det inte blir någon bussresa eller långpromenad till dina lektioner.  Bostadshuset är ett hem i sig självt, varje elev har inte bara sitt eget rum, de har även tillgång till: två köksområden, ett audiovisuellt rum, en terrass för måltider och byggnadens eget tak, perfekt för solbadande och grill måltider.  Vi erbjuder även alternativ för boende hos värdfamilj och delande av lägenhet eller lägenheter och kan ordna hotellboende på begäran.

Bekvämligheter för handikappade studenter

Sparkvilles Skola/bostäder är fullt tillgängliga.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: