fbpx

Lär dig spanska under Feria

El Puerto de Santa Maria anordnar en av de mest spännande Ferias i Spanien, Feria del Vino Fino (Vårfestivalen).  En enorm feststäming tar över hela staden under en vecka, fester med en explosion av färger kultur och traditioner. Det firas 2-7 maj och är fullpackat med evenemang. Gatorna agerar scen åt alla typer av artister och El Puerto blir till ett enda stort dansgolv där lokalbefolkning och turister dansar Sevillanas till in på småtimmarna, bredvid flamencodansare och musiker. Andra typer av evenemang innefattar de enastående lokalttränade dansande hästarna och fascinerande sherry provsmakning vilka gör att vem som helst uppskattar denna storslagna fest, och det bästa är att, Spark Spanska erbjuder dig att lära dig spanska på en språksemester i El Puerto de Santa Maria under denna spännande del av året!
Feria El PuertoVårt Spanska och Feria paket är en 2 veckor Allmän spanskakurs som inkluderar 20 timmar spanskalektioner och 10 timmar spanska kulturaktiviteter t.ex. Sherry provsmakning, Tapas på stranden i solnedgången, spansk filmafton och mycket mer, samt boende på vårt hemtrevliga kulturresidens, Sparkville. Denna spanska och Feria-kurs skulle inte vara fullkomlig om vi inte erbjöd dig möjligheten att öva på Sevillanas och att vara en del av Feria. Vi erbjuder dig därför 3 stycken 1 timmars danslektioner med en Portuense (ett annat namn för lokalbefolkningen i El Puerto) expert så väl som en tur till en autentisk Flamenco shop där du kan strosa runt bland vackert Andalusiskt mode och ha möjligheten att köpa en egen Flamencoklänning för att slå alla Ferias åskådare med häpnad.

Viktiga aspekter
Datum Spanska och Feria är 18e maj-31e maj. El Puerto de Santa Marias Feria håller på från kvällen den 21a-26e May. Extra veckors vistelse före och efter är möjliga.
Aktiviteter som ingår 2 kostnadsfria sevillanas danslektioner, en tur till en traditionell flamenco shop, minst 2 Spark sammankomster på Feria
Spanskalektioner 2 veckor Allmän spanskakurs (40 timmar)
Boende 2 veckor i Sparkville från söndag till lördag, del i dubbel-rum, uppgraderingar och extra nätter är möjligt
Kulturellt aktivitetsprogram 5 dagar i veckan, minimum 10 timmar evenemang, fokus på Feria
Förmåner Alla läroböcker och registreringsavgift ingår
Ankomst och avgång Gratis hämtning från Jerez Airport eller El Puerto tågstation vid ankomst och gratis lämning på söndagen, men extra natt krävs
Pris  499 Euro

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Language SchoolLearn Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: