fbpx

Spanskakurser för 50+

Spark Spanska är stolta att erbjuda spanskakurser för alla åldrar och bakgrunder.

Spark tillhandahåller kurser speciellt för elever över 50. Detta är perfekt för de som helst deltar i fascinerande sociala och kulturella aktiviteter och studerar spanska tillsammans med personer i sin egen ålder.
Learn Spanish in SpainLearn Spanish in SpainSpanish Course in Cadiz
El Puerto de Santa Maria är en vacker stad i Andalusien, en perfekt plats för att koppla av, njuta av livet och lära sig spanska.

Alla våra spanskakurser är utformade för att tillgodose elever av alla åldrar och deras behov, vi anser att blandingen  av personer i olika åldrar och från olika bakgrunder bidrar till en fantastisk lärupplevelse på Spark.

Vårt Sparkville residens erbjuder en bekväm och vänlig miljö för alla som bor där och detta skapar en fantastisk stämning mellan alla som bor där, både lärare och elever.Spanish Courses in Spain for over 50's
Vårt sociala- och kulturella evenemangsprogram uppskattas av alla, oavsett om du är 18 eller 80, med aktiviteter som sherry provsmakning, tapas på stranden i solnedgången, lära dig att dansa Sevillanas, spansk filmkväll, spanska matlagningslektioner och mycket, mycket mer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: