fbpx

Spanyol Kurzusunkat Spark

Spanish Courses in Spain

Iskola ismertető

Az iskola bemutatása

A Spark Spanish egy új nyelviskola az El Puerto de Santa Maria-i Cadizban, Spanyolország déli részén. A diákok tanítása igazán a legfőbb szenvedélyünk, amit minden, a Spark-nál tanuló diák észre fog venni és érezni fog. Tényleg maximálisan megteszünk mindent azért, hogy az összes diákunknak felejthetetlen élményekben legyen része.

Az iskola felszereltségének ismertetése

Sparkville-i iskolánk, amely El Puerto de Santa Maria szívében található, 7 modern, teljesen felszerelt osztályteremmel, társalgókkal, pihenő-bulizó helyekkel és 24/7 (éjjel-nappal, a hét minden napján) Wi-Fi-vel rendelkezik. El Puerto egy közepes nagyságú város, 5 fantasztikus stranddal, mesés ételekkel és igen pezsgő éjszakai élettel! Ez egy igazi spanyol város (a helyi spanyol turizmus kedvelt helye), amely azt jelenti, hogy lehetőség nyílik gyakorolni a spanyol nyelvet a helyi emberekkel anélkül, hogy bárki is angolul válaszolna önnek, amely gyakran megeshet olyan helyeken, mint Malaga és Sevilla!

Tanfolyamok ismertetése és árak

Az összes spanyol kurzusunkat az aktivitás és a kellemes órák jellemzik, amelyek lehetővé teszik, hogy a tanuló egyre magabiztosabbá váljon. Óráink speciális jellemzője a “kipukkanó buborékok” módszerünk, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy segítsünk új tanulási módokat találni tanulóinknak, és biztassuk őket, hogy ne féljenek kihasználni azokat az alkalmakat, amikor gyakorolhatják a spanyol nyelvet.

Az órákat szakemberek tartják, akik közvetlenek és tapasztaltak, de emellett innovatív tanárok is. 6 különböző szinten tartunk órákat, az abszolút kezdőtől (A1) a felsőfokú szintig (C2). A Spark az ár és a minőség kitűnő kombinációját kínálja.

Bizonyítványok és felkészítés vizsgákra

A Spanyol DELE felkészítő  minden eddiginél gyorsabban fogja spanyol tudását fejleszteni, és felkészíti önt az egyetlen hivatalos, spanyol mint idegen nyelv nyelvvizsgára.

A tanulók nemzetisége, átlagéletkora és átlagos létszám az órákon

A Spark-nak a világ minden részéről vannak hallgatói. Az átlagéletkor 19-30 éves kor között mozog, azonban programjaink az összes korosztálynak megfelelőek. A maximális tanulói létszám 8 fő csoportonként, amely összehasonlítva a többi nyelviskolával, az egyik legalacsonyabb.

Tanórán kívüli tevékenységek

Egy sor izgalmas programot ajánlunk, beleértve: a vitorlázást, a lovaglást, a golfozást, a táncot, a teniszt és a kite-szörföt, hogy megnevezzünk néhányat. A Spark Spanish teljesen biztos, hogy tud kínálni mindenkinek valamit.

A szállás bemutatása

A Sparkville (kollégium) éppen maga az iskola fölött található, ami azt jelenti, hogy nem kell busszal utaznia vagy hosszan gyalogolnia az óráira. Az épületben található maga a szállás is, és a tanulóinknak nem csak a saját szobájuk van itt, hanem rendelkezésükre áll még: két konyha, egy audiovizuális terem, egy étkező terasz, illetve az épület saját tetőterasza, amely tökéletes napozáshoz vagy barbecue-záshoz. Ajánlunk még családoknál történő elhelyezést és többszemélyes szobát vagy lakásokat, illetve kérésre meg tudunk szervezni szállodai elhelyezést is.

Lehetőségek fogyatékkal élő tanulók számára

A Sparkville Iskola/kollégium teljes mértékben akadálymentesített.

Spanish Info Request Book Spanish Course Calculate Course Price

______________________________

Sajnáljuk, de a legtöbb a linkek angolul. Ennek ellenére, ha úgy találja, mindig hozzá némi nehézséget olvasás felveheti velünk a kapcsolatot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: