fbpx

Fotoalbums:

Spanish class photos

Class photos

Klassenfoto´s:

Bij Spark bieden we een frisse aanpak aan voor het leren van een taal. Onze lessen zijn speciaal ontworpen om de student optimaal te inspireren, hierdoor zal hij/zij namelijk het beste uit zichzelf naar boven halen. Om foto´s te zien van onze inspirerende, maar vooral ook van onze gezellige lessen, klik dan  hier.

 

Cultural activities

Cultural activities

Culturele activiteiten:

Een collectie met foto´s van Spark´s culturele activiteiten. Dit album bevat foto´s met onder andere trips door het mooie Andalusië, dit zeer cultuurrijke gebied is nog typisch Spaans. Om meer foto´s te zien van het bijzondere Andalusië en onze culturele activiteiten, klik hier.

 

Sparkville accomodation photo

Sparkville

Sparkville:

Sparkville is de residentie boven onze school en de plek waar de studenten overnachten. Sparkville is erg gezellig om te verblijven en heeft onder andere een gemeenschappelijke keuken en eethoek, welke bijdragen aan de unieke Spark sfeer.  Voor meer foto´s: klik hier.

 

Spark Spanish Beach photo

El Puerto photos

El Puerto de Santa Maria:

Spark Spanish is gelegen in El Puerto de Santa Maria, dit is de ideale plek voor een perfecte Spaanse taalvakantie. De stranden, restaurants, bars en clubs zijn bekend door heel Andalusië. Om foto´s te bekijken van het idyllische El Puerto de Santa Maria, klik hier.

 

Arcos de la Frontera

Around El Puerto

Rondom El Puerto de Santa Maria:

Hier vindt u een collectie met foto´s van plaatsen rondom El Puerto de Santa Maria. Dit album bevat onder andere prachtige foto´s van Cadiz, Gibraltar, Granada, Sevilla en de schitterende Witte Dorpen (Los Pueblos Blancos). Om meer van deze prachtige foto´s te bekijken, klik hier.

 

School Group Programmes at Spark Spanish

School Groups

Foto´s van schoolreizen naar Spark:

Wij bieden speciale programma´s aan voor schoolgroepen, daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk, zodat u uw schoolreis aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat uw schoolreis naar Spanje naar wens verloopt en hierdoor een onvergetelijke ervaring wordt, voor zowel de leraren als de studenten. Om meer foto´s te zien van schoolreizen bij Spark, klik hier.

 

Salsa dance Class

Dansfoto´s

Dansfoto´s:

Bij Spark bieden we ook een echte dansvakantie aan. Tijdens deze vakantie kunt u uw eigen dans-skills verfijnen en tegelijkertijd een cursus Spaans volgen. Deze cursus is speciaal ontworpen voor de echte dansliefhebber, zo kan je tijdens deze cursus bijvoorbeeld op excursie gaan naar Jerez, de thuisbasis van de Flamenco dans. Voor onze dansfoto´s: klik hier.

 

Videos

Spark Videos

Spark Videos:

Hier vindt u een collectie met filmpjes over Spark. Deze filmpjes kunnen gaan over de dagelijkse gang van zaken bij Spark, maar er zijn ook filmpjes te zien over onze lessen en culturele activiteiten. Voor onze videos: klik hier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d