fbpx

Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Det kan du göra på olika sätt. Klicka på Request Info knappen för att få information om någon av våra spanskakurser eller för att be att bli uppringd.

Spanish Course in Cadiz
Vi arbetar ständigt med att snabbt svara på våra kunders förfrågningar. Därför kan du använda Skype, vår chatt eller ringa oss  för att snabbt ställa en fråga eller få information, på tiderna du hittar nedan. Är du inte online, kan vi boka tid för en konversation via Skype eller chatt vid ett annat tillfälle när det passar dig. I detta fall meddela oss vad ditt ärende gäller och föreslå en tid för när du vill bli kontaktad via vårt kontaktformulär.

Telefon och chatt tider
Måndag – Fredag 09:00 – 20.30

Alla tider är enligt CET (Central European Time, GMT+1).
* Chatt: Vår livechatt ger dig en personlig dimension: tala med en av oss direkt och vi kan guida dig genom ditt besök på vår hemsia: var inte rädd, vi bits inte! För att börja chatta, klickar du på den gröna rutan i det nedre högra hörnet på skärmen för att prat med oss när vi är online. Är vi offline, kan du lämna ett meddelande där så återkommer vi till dig så snart vi kan.
* Skype: Om du letar efter oss på Skype så är vårt användarnamn spark.support. Klicka på ikonen för att starta samtalet om den är grön är vi för tillfället:

* Telefon: Vårt telefonnummer är 0034 956 003 300.Spanish Course in Cadiz

Andra sätt att hålla sig uppdaterad

* Email: Det effektivaste sättet att kontakta oss är genom att fylla i vårt kontaktformulär specificera din fråga därså återkommer vi till dig så snart vi kan via det kommunikationsmedel som du föredrar. Du kan även kontakta oss på info@sparklanguages.com

* Nyhetsbrev: Om du vill hålla dig uppdaterad om ny utvecking, erbjudanden, eller annan intressant information, varför inte prenumerera på vårt nyhetsbrev. Sparks nyhetsbrev är inte bara information om Sparks program, det är så mycket mer. Det är din dörr till många användbara tips på spanskinlärning, fascinerande information om spanskkultur och kortfattade nyheter om vad som händer i Cadiz, El Puerto de Santa Maria och i Spanien i allmänhet. Prenumerera nu!

* Broschyr Ta reda på mer i vår broschyr! Här kan du ladda ner, spara eller skriva ut vår senaste broschyr.

* Brev Du kan skicka oss ett brev eller annan information till vår adress:

Spark Languages Calle de las Espadas 6 11500 El Puerto de Santa Maria España

* Webseminarier och online spanska På Spark tror vi inte enbart på att man lär sig spanska genom fysiska lektioner  utan även genom våra resurser online, besök gärna vår sida med spanskalektioner  online där våra spansklärare med hjälp av  korta videor förklarar vissa lingvistiska eller kulturella aspekter av det spanskaspråket och kulturen.

Spanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: