fbpx

Vi erbjuder tre olika typer av logi som du kan välja från, beroende på dina preferenser och intressen:

Vårt residens är på andra våningen i Sparks Akademikomplex (ett renoverat vandrarhem) detta är den rekommenderade boendeformen om du vill ytterligare öka din spanskakunskaper, känna dig som en del av och socialisera med resten av de andra kursmedlemmarna och samtidigt ha frihet att göra vad du vill. Det finns 13 rum  (för 1 – 2 personer), nästan alla av dem har badrum på rummet. Sparkville har ett allmänt kök och matrum där många samlas, vilket bidrar till den unika Sparkville atmosfären. Det finns även ett flertal häng-/sociala ytor, så som the plaza de la americas (ett litet “utomhus” rum, med TV och glastak som skyddar dig mot regn och sol)  som underlättar interaktionen med de andra eleverna och personalen.

REQUEST-INFO Button BOOK NOW SpanishPriceCaculator

Students cooking in kitchen

Residenset har minst 1 sociala evenemangs koordinatorer, som bor på plats och kan hjälpa dig med eventuella problem.  De sociala evenemangs koordinatorerna håller även i många av de sociala evenemangen så som mini utflykter, tapaskväll, salsakväll eller allmänna sammankomster på plats. De  sociala evenemangs koordinatorerna är även ansvariga för att uppmuntra dig att prata så mycket spanska du bara kan på residenset, så att du övar på att prata språket.

Terrace for BBQs and Sunbathing!

Residenset ligger i utkanten av El Puertos center och ligger i närheten av många bekvämligheter såsom affärer, banker, stranden och tjurfäktningsarenan, för att inte nämna El Puertos historiska centrum.

Värdfamilj

För detta program hittar vi en värdfamilj till dig som du kan bo hos under hela din spanskakurs. Här har du ditt eget rum, men delar ofta badrum. Detta är självklart det bästa sättet att öva dina nyfunna språkkunskaper så mycket som möjligt, eftersom dessa familjer oftast inte pratar engelska, eller om de gör det har de blivit ombedda att alltid prata spanska med dig.

Lägenhet

Om du vill bo i en egen lägenhet, med en kompis eller partner, kan vi hjälpa dig att leta efter en lämplig lägenhet. Beroende av dina önskemål och intressen kan detta vara allt från en 1a i stadens centrum till ett litet hus utanför centrum.

REQUEST-INFO Button BOOK NOW SpanishPriceCaculator

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: