fbpx

Spark är en av de styrande krafterna bakom våra Spanskaprogram tanken att närma sig spanskainlärning från en ny och spännande vinkel. Våra lektioner och vår metodologi  är utformade för att inspirera spanskaelever att tycka om sin inlärningsupplevelse. Vi strävar efter att våra elever först får självförtroende i sitt språk för att sedan uttrycka sin personlighet med hjälp av det. Vi vårdar deras inlärningsprocess och förstår samtidigt att, att lära sig spanska, är en emotionellt krävande upplevelse.

Alla vet att man bäst lär sig ett språk och utvecklas fortast om man befinner sig i landet där språket talas.  Det är dock inte samma sak att ha möjligheten att använda mycket spanska utanför klassrummet som att faktiskt göra det, det är därför som vi på Spark har lagt tid och energi på att utveckla vårt nya förhållningssätt till att lära sig spanska. Vilka faktorer ingår i Sparks nya förhållningssätt till att lära sig spanska?

 

    • Vårt innovativa “español en acción” program lär elever spanska som de kan använda på ett kultur evenemang samt ger eleven utmaningar som uppnås under evenemanget och vår vänliga regel om endast spanska betyder att mängden spanska som används är enorm, vänligen kolla på videon ovan eftersom en bild säger mer än tusen ord…Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

 

  • Minst två av våra spansklärare bor på Sparkville residenset = vilket innebär exponering för kultur och användning av spanska hela dagarna.
  • Spräcka-hål-på-bubblan-häftet: det här innovativa häftet är et komplement till “español en acción” och ger eleverna extra utmaningar som de kan utföra både på och utanför klassrummet. Tanken är att varje elev kommer till skolan inne i sin egen språkbubbla och de som spräcker mest hål på bubblan och tillåter spanska att komma både in och ut ur den är de elever vars språknivå kommer att höjas mest. Till exempel uppgift 1 för en nybörjare kan vara att beställa frukost på den lokala baren och uppgift 2 kan vara att titta på en spanskfilm.
    • Vi befinner oss i El Puerto de Santa Maria en autentisk spansk kuststad dit spanjorerna själva åker på semester, vilket betyder att det är en optimal plats för att integration och för att lära känna lokalbefolkningen, något som våra lärare uppmuntrar genom att presentera dig för deras vänner.  Våra Spanskaprogram är utformade för att integrationen och kontakten med lokalbefolkningen ska vara så stor som möjligt på SparkSpanish.
  • Vårt tillägg Total-Spanska-helgkurs (Español Total), där endast spanska är tillåtet under hela helgen är en utmärkt utmaning för att bevisa att du kan erövra det spanskaspråket.  Det är helt i linje med våra värderingar och “español en acción”.
  • Musik har också en viktig roll i vårt nya förhållningssätt och hela vår lärarkår uppmuntras att använda spanskmusik så mycket som möjligt på lektionstid för att stimulera inlärning och framför allt hjälpa eleverna att få en naturlig koppling till språkets ljud. Kolla på vår egen Spark Musik Video  som exempel på hur vi använder musik på lektionerna.

Vi är stolta över vårt nya förhållningssätt till att lära sig spanska och vi tror att det hjälper eleverna att få ut så mycket som möjligt av sin upplevelse. Våra år av undervisning och språkinlärning har visat oss att det är utan tvekan de elever, som utsätter sig mest för det främmande språket, är nästan alltid de som lär sig snabbast.

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: