fbpx

Spanskakurs för Au Pairer

På Spark har vi utformat speciella spanskakurser Au Pairer. Au Pairer som bor i området och redan har en värdfamilj kan välja att studera Spanska i El Puerto de Santa Maria hos oss. Vår Spanska för Au Pairer kurs tillåter Au pairer att välja mellan 4 veckor med 2 timmar spanskakurs per dag, måndag till fredag, eller 2 veckor med 4 timmar spanskakurs per dag. Om du är Au Pair och redan bor i området eller en värdfamilj som vill köpa en spanskakurs till din Au Pair, klicka här för mer information!

 

Spanish Courses for Au PairsBli Au Pair och studera Spanska i El Puerto de Santa Maria

Om du är intresserad av att bli Au Pair och studera spanska i El Puerto, kan du be Spark organisera hela din vistelse genom att hitta e värdfamilj till dig och tillhandahålla spanskakurser som passar med dina arbetstider och din fritid. Vi har en gedigen erfarenhet av att arbeta med värdfamiljer och vi har redan många Au Pairer som studerar hos oss. Så slipp stressen med att ordna allt och klicka här för mer information!

 

Work Experience in Spain

Learn Spanish in SpainSpanish Course in Cadiz

Bli en Demi-Pair

Om du letar efter ett lättare och billigare sätt att studera spanska i Spanien utan att nöja dig med mindre kan du skriva in dig i vårt Demi-Pairprogram där du studerar spanska på Spark på våra speciella Au Pair spanskakurser och kombinerar det med att arbeta som Au Pair för att få en ovärderlig inlärningsupplevelse. Som Demi-Pair betalar du endast för din spanskakurs och du får GRATIS logi och mat. Interesserad?

Au Pair in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d