fbpx

Vad ingår i ett spanskaprogram?

Alla spanskaprogram innefattar 20 timmar lektioner i veckan, 4 timmar per dag inklusive 15 minuter rast.  Det ingår även vårt kulturella och sociala evenemangsprogram vilket innefattar minst 1 aktivitet 5 gånger i veckan och minst 10 timmar sammanlagt, antingen på eftermiddagen och/eller kvällen.  Inskrivningsavgift (endast 25€ och täcker även all kursliteratur) och boende ingår inte i programmet. För mer information om vår inskrivningsavgift, se gärna på våra Frågor och Svar om Bokning.

Spanish Language School in SpainVilka går på kursen?

Spark som vilket utbildningsföretag som helst vill vi ha elever från hela världen, vi vill ha en månkulturell grupp och anser att detta bidrar till upplevelsen och hindrar eleverna från att alltför ofta prata sitt modersmål. Det varierar både vilken bakgrund och ålder våra elever har.

2011, hade vi ett fenomenalt år, vi hade elever från Holland, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, så väl som Pakistan, Brasilien, Kanada, Australien, och Nya Zeeland. Vi har haft elever från alla olika nationaliteter och åldersgrupper, något vi är mycket stolta över!

Hur många elever är det i gruppen?

Det beror på en rad olika faktorer, såsom månaden och om det är några specialsydda program just då. Vanligtvis brukar maj-september vara mer upptagna än resten av året, även om vissa perioder kring högtider, som Påsk t.ex., tenderar att vara mer upptagna. Vi har max 8 elever i varje grupp och för det mesta har vi en väldigt mysig och personlig känsla  där vi ger varje elev uppmärksamhet, vilket innebär att eleverna kan förvänta sig att de är i en grupp med få elever och där de kan få den uppmärksamhet de förtjänar. 

 

För mer information klicka på de knasiga ikonerna nedan!

Learn Spanish in SpainSpanish Course in CadizSpanish Language School in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: