fbpx
Extra dagliga lektioner

Intensivspanska- och DELE-kurs

Är du intresserad av att förbättra din spanska ännu snabbare med extra dagliga spanskalektioner? Då är denna kurs det perfekta alternativet för dig. Vi på Spark anser att de bästa sakerna här i livet uppnås genom att vi pushar oss själva lite extra, vilket är anledningen till att vi kombinerar vår intensivkurs med en DELE-kurs. Vi tror att  göra DELE-testet kan vara en extra motivator för att förbättra din spanska ännu lite mer.

 

Officiellt Spanskaprov alternativ

DELE står för Diploma de Español como Lengua Extranjera, eller “Spanska som Främmande Språk Diplom”. Det är det enda certifikatet för icke modersmålstalande av spanska som är officiellt erkänt av Spanska Utbildningsdepartementet. Det här diplomet är av stort internationellt värde för de som vill studera vid ett Spansktalande universitet runt om i världen och för de som vill eller ska arbeta i en spansktalande miljö. Att göra DELE-testet kan även var ett personligt mål för att avsluta din kurs med ett officiellt diplom. På grund av praktiska fördelar gör de flesta eleverna DELE-testet i Spanien, även om det är möjligt att göra det utanför Spanien.

 

Gratis socialt evenemangsprogram

En speciell del av alla våra spanskaprogram är vårt gratis sociala och kulturella evenemangsprogram, som dagligen organiseras av vår sociala evenemangs koordinator, men kulturella aktiviteter och ett socialt program 5 dagar i veckan. Förutom det, erbjuder Spark dig många andra förmåner, såsom vårt unika Spark inlärningshäfte, våra Sparkkort och många fler intressanta förmåner!

 

Viktiga aspekter
Lektioner 30 lektioner + 5 dagar socialt och kulturellt evenemangsprogram minst 10 timmar per vecka*
Schema 6 lektioner per dag
Elever per klass Max 8
Nivå Från absolut nybörjare (A1) till avancerade (C2)
Startdatum Varje måndag**
Minimi ålder 16
Förmåner gratis socialt evenemangsprogram, alla böcker ingår, Spark inlärningshäfte och många fler förmåner!
Pris Från €175 per vecka för de som stannar länge! Vänligen besök vår pris sida.

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

*Inom ramen för denna kurs har du samma lektioner på förmiddagen som den Allmänna spanskakursen och fortsätter med den specifika preparationskursen för  DELE-test och mer intensivt kursmaterial efter lunchrasten. **För startdatum för nybörjare, vänligen klicka här.

Du kan gå Preparationskurser för DELE för de sex olika DELE-nivåerna och alla tester innefattar frågor om grammatik, vokabulär, läsa, skriva, tala och lyssna. Du hittar de officiella priserna för 2011s tester, som bestämts av Instituto Cervantes, nedan. 

 

A1/Startnivå € 75

Testdatum 2011 för alla nivåer:

20e maj, 19e augusti,

 18e november

A2/Nybörjarnivå € 85
B1/För-mellannivå € 105
B2/Mellannivå € 124
C1/Avanceradnivå € 130
C2/Kunskapsnivå € 135

För mer information om DELE-tester se Cervantes hemsida.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: