fbpx

Språksemester-ett jättebra sätt att lära sig spanska på

Learn Spanish in Spain

Vill du komma bort från allt, men samtidigt ha ett mål med din resa? Varför inte spendera en jättebra språksemester med oss på Spark i den underbara Andalusiska kuststaden El Puerto de Santa Maria i den underbara Cadiz provinsen (kolla på våra filmer från El Puerto)?

På Spark kan du välja mellan ett brett urval av Spanska språkkurser och vårt fullpackade sociala- och kulturella evenemangsprogram innebär att du inte enbart lär dig spanska utan även kommer i kontakt med kulturen. Sparks nya approach till att lära sig spanska betyder att det aldrig kommer vara en tråkig stund och vår speciella Spark touch garanterar att du känner dig speciell från första dagen. Sparkville, vårt egna kulturella residence, tillåter dig att dela din kulturella upplevelse med andra språkinlärare, vilket garanterar att ditt fritidsschema kommer vara fullt. Sen finns även El Puertos fem underbara stränder, goda mat och ett livligt nattliv med aktiviteter för alla åldrar. Du är garanterad en fantastisk språksemester!

 

Spanskakurser Alternativ 2012Feria El Puerto

Spanska och Feria: Spark erbjuder dig möjligheten att lära dig spanska i El Puerto de Santa Maria samtidigt som El Puerto Feria. Det kommer vara 2 fantastiska veckor med en vibrerande feststämning över hela staden. Med detta alternativ får du 2 kostnadsfria danslektioner i Sevillanas så att du kan festa som en infödd, samt en tur till en traditionell Flamenco shop där du kan ströva runt bland det Andalusiska modet och förbereda dig för vad som kommer bli en fantastisk upplevelse.
Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Spanish Course in Cadiz

Spanska och Cykling: Anta utmaningen att köra den 73kmlånga  cykelturen längs med den vackra Via Verde de la Sierra de Cádiz. Via Verde är en mycket vacker rutt mitt igenom Cádiz bergsområde, som ursprungligen konstruerades för järnvägsspår med totalt 25 tunnlar vid färdigställande, med det Spanska inbördeskriget bröt ut och järnvägsspåren lades aldrig ut.  För 10 år sedan gjordes det till en turistväg och det är sannerligen en enastående upplevelse och ett underbart sätt att se den spanska landsbyggden på. Vi utgår från Puerto Serrano och cykla de 32,5km till Olvera där vi spenderar natten och intar ett välförtjänt mål mat för att sedan på söndag cykla de lättare 32,5km tillbaka till början.
Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Spanska och Musik: Monkey Week independent music festival är den största av dess slag och är fullpackad av fantastiska artister som vill få dig att festa till långt in på natten. El Puerto rockar fett och det gör även paketet vi erbjuder. Inkluderat i paketet är 2 konsertbiljetter, en Spark Spansklärare följer med, ett Spark Musik evenemang på lördagen, 2 veckor av Allmän spanskakurs och 2 veckors boende på vårt kulturella residence, Sparkville.

 

Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Spanska och Jerez Moto GP: Kom till El Puerto för att studera spanska och insupa atmosfären kring Jerez Moto GP.
Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Spanska och Sport: Eftersom El Puerto de Santa Maria var en av utgångspunkterna i 2002års Segling VM och ligger nära Jerez platsen för 2001års VM i hästsport är området perfekt för att kombinera spanskainlärning och sport alternativet. Med detta spanska semesterpaket får du två veckor spanskakurs och boende med Spark spanska plus en dag med vattensporter och en kvällsridtur.
Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Total Spanska språksemester: Den Totala Spanska språksemestern är det ultimata testet för dina spanskakunskaper, så det kombinerar en två veckors spanskakurs med vår Total Spanska helg där regeln endast spanska strikt efterföljs. Utöver detta, sker helgen i det vackra Sierra de Grazalema vilket innebär att du dessutom får se en annan del av Spanien och vara ute i naturen.

Learn Spanish in El Puerto de Santa Maria

Spanish Course in Cadiz

 

KOMMER SNART:

Spark Spanskatur till Marocko: kombinera våra spanskakurser med en fantastisk weekend resa till det majestätiska Marocko. Vi ger oss av direkt efter fredagens lektioner i vår egen Spark van med vår underbara Nico som chaufför och eskort för att sedan ta fredagsfärjan från Algeciras till Tanger där ni spenderar spännande helg i det oförglömliga nord Afrika. Inklusive en dagsresa till den vackra blåastaden Chefchaouen.
Spanska och Paragliding: Krydda dina spanskalektioner lite och se världen från en fågelsperspektiv med vårt nya paragliding erbjudande. Vi slår ihop oss med en  paraglidingklubb i Sierra de Cadiz för att ge dig en flygtur du sent glömmer!
Spanska och Karneval: Lär dig spanska medan du lär dig den spanska festlivsstilen!
Spanska och Hajker: Med så många vackra rutter i området, ta tillfället att reflektera över din spanska i den ljuvliga omgivningen!
Spanska och Matlagning: Älskar du att laga mat? Vill du lära dig spanska? Kombinera en två veckors matlagningskurs och vår Allmänna spanskakurs för en smakrik upplevelse!
Spanska och Skidåkning: Njut av en fantastisk skidsemester under vintern 2012-2013 i Sierra Nevada medan du lär dig spanska i El Puerto de Santa Maria!

Spanish Course in Cadiz

Alternativt, ring oss på 0034 956 003 300 eller skypea med oss på spark.support. Du kommer upptäcka att vi är både vänliga och passionerade för det vi håller på med och villiga att berätta om de kurser vi kommer hålla under de veckor som du är intresserad av att besöka oss. Vi pratar engelska, holländska och spanska flytande samt ok tyska, så prata det språk du känner dig mest bekväm med.  
Spanish Language SchoolLearn Spanish in SpainSpanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: