fbpx

Spanska och Musik

Spanska- och musik-språksemester

Spanien är mest känt för dess musik och El Puerto de Santa Maria är ett perfekt ställe att uppleva den när den är som bäst. Monkey Week independent musikfestival är en av de största av dess slag i Spanien. Artister, både professionella och amatörer, samlas i El Puerto för att fira konserten och uppleva atmosfären. Med detta spanska språksemesterpaket kan du kombinera 2 veckor spanskakurs och boende hos SparkSpanska  med att besöka musikfestivalen. Inkluderat i semesterpaketet är biljetter till 2 föreställnignar tillsammans med en av våra Sparklärare för att uppmuntra dig att använda din nyfunna spanska. På lördagen har vi dessutom vårt alldeles egna musikextravagansa med vår kända Cantando Barbacoa (Musik BBQ). Alla framträdanden med villiga studenter är välkomna och våra Spark spansklärare ser till att ni alla sjunger vid slutet av tillställningen. Oktober är även en bra tid på året att komma bort från kylan och spendera tid i solen med oss i El Puerto de Santa Maria där solen skiner mer än 300 dagar per år.

Vårt Paket spanska och Musik är 2 veckors Allmän spanskakurs som inkluderar 20 timmar spanskalektioner och 10 timmar spanska kulturaktiviteter t.ex. Sherry provsmakning, Tapas på stranden i solnedgången, spansk filmafton och mycket mer, samt boende på vårt hemtrevliga kulturresidens, Sparkville.

 

Viktiga aspekter
Datum 21a oktober-3e november 2012, Monkey Week är 26-29 oktober
Aktiviteter som ingår 2 konsertbiljetter, Spark Musik evenemang lördag 27e, en medföljande Spark spansklärare
Spanskalektioner 2 veckor Allmän spanskakurs (40 timmar)
Boende 2 veckor i Sparkville från söndag till lördag, del i dubbel-rum, uppgraderingar och extra nätter är möjligt
Kulturellt aktivitetsprogram 5 dagar i veckan, minimum 10 timmar evenemang
Förmåner Alla läroböcker och registreringsavgift ingår
Ankomst och avgång Gratis hämtning från Jerez Airport eller El Puerto tågstation vid ankomst och gratis lämning på söndagen, men extra natt krävs
Pris 529 Euro

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Language SchoolLearn Spanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: