fbpx

Spanskakurs och TEFL

Finns det något bättre än att kombinera en introduktionskurs till TEFL (Teaching English as a Foreign Language) med att lära sig spanska!

 

Lär dig att undervisa engelska

Med vår 15 timmar spanska och introduktionskurs till  TEFL lär du dig att lära ut engelska, med fokus på unga elever (4-17 år). Du har 3 timmar TEFL lektioner och 4timmar allmän spanskakurs per dag samtidigt som du förväntas förbereda några lektioner eller aktiviteter för nästa dag, så det här är ett väldigt intensivt program!

 

Undervisa på Spark academy

På Spark, tror vi på givande hårt arbete och passion. Därför ha vi inkorporerat en unik arbetserfarenhet i våra TEFL kurser. De elever som vi anser anstränger sig mest, visar mest passion och en vilja att lära sig samt är mest motiverade och har en tillräckligt hög standard, erbjuder vi ett lärarjobb. Detta jobb kan antingen vara på Spark English Academy eller på något av TECS sommarläger.

Som på alla våra program, kan elever som kombinerar sin spanskakurs med introduktion till TEFL-kursen, eller gör endast TEFL-kursen, delta i vårt kostnadsfria sociala och kulturella evenemangsprogram och har även tillgång till alla andra Spark förmåner.

 

Viktiga aspekter

Kombinationen spanska och TEFL-kursen hålls 1 vecka, men du kan alltid välja att gå din spanskakurs antingen före eller efter. Alternativet finns även att gå TEFL-kursen utan spanskakursen. Introduktionen till TEFL kan vara särkskilt användbar för de som ska studera i Spanien och vill undervisa under tiden. Det kan även vaar ett bra sätt för att ytterligare förstärka det som TEFL elever har lärt sig enligt universitetsmoduler. Det kan även kombineras med spanska Universitetsförberedande kurs.

 

Spanskalektioner 20 lektioner + 5 dagars socialt och kulturellt evenemangsprogram med minst 10 timmar per vecka
Schema Spanska 4 lektioner på förmiddagen inklusive 15 minuters rast
TEFL lektioner 15 timmar per vecka
Schema TEFL 3 timmar på eftermiddagen
Elever per klass Max 12
Spanskanivåer för Allmän spanskakurs Från absoluta nybörjare (A1) till avancerade (C2)
Start datum September 2012
Minimi ålder 18
Förmåner Kostnadsfritt socialt evenemangsprogram, alla böcker ingår, Sparka övningshäfte och många fler förmåner!
Pris Besök vår prissida.

Titta på vår spanskakurs översikt, kolla på information om våra andra Spark program eller ställ en fråga till vår online Spark assistent. Tycker du om vad du läser och känner dig inspirerad att förbättra dig spanskanivå?  Det finns inget bättre tillfälle än just nu för att skriva in dig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: