fbpx
Spanska + universitets- förberedelser

Ska du studera vid ett spansktalande universitet som Erasmus utbytesstudent? Kommer du vara del av ett Livslångt lärandeprogram? Har du planerat ett Socrates utbytesår nästa år? Med vår ‘Spanska och Universitet förberedandekurs’ får du den förberedelse du behöver för denna upplevelse av att studera på ett spanskt universitet!

Vårt Spark team består av flera människor som har gjort ett Erasmus utbyte i ett främmande land, många av dem i Spanien och därför har vi ett speciellt intresse för att förbereda Erasmus studenter så bra som vi kan för deras upplevelse. Vi vet att det är omöjligt att prata perfekt spanska innan man börjar på ett spanskt universitet, men att förbereda sig på bästa sätt kan göra en stor skillnad! Och det bästa av allt är att det är ett kostnadsfritt tillägg!

 

Kostnadsfritt tillägg!

Med denna extra valmöjlighet får du samma program som Allmän spanskakurs, inklusive alla tillbehör såsom kostnadsfritt 5-dagars kulturellt- och socialt evenemangsprogram och alla våra andra förmåner, men en dag i veckan deltar du även i vår preparandkurs för universitetet som är full packad med praktisk information och tips på hur du kan hitta lägenhet, hur du gör det mesta av din spanskinlärning under ditt Erasmusutbyte, hur du handskas med viktigt pappersarbete och många andra praktiska områden för att göra din vistelse lite lättare och får dig att känna dig bättre förberedd! Utöver fördelarna med att lära dig eller fräscha upp din spanska innan du börjar dina kurser på universitetet!

Kursen leds av Sparkpersonal som nyligen gjort ett utbyte i Spanien och därför är väl förtrogna med utmaningarna att studera på ett spanskt universitet! Kursen går endast i september och februari för att passa in med början på universitetskurserna.

Återgå till Spanskakurser översikt.

 

  • Vill du veta mer om denna kurs? Varför inte fråga eller kontakta en av våra Sparkassistenter online?
  • Vill du att någon ringer upp dig med information om denna kurs? Varför inte be om att bli uppringd?
  • Vill du uppdateras om spanskinformation och nyheter samt Sparks senaste erbjudanden? Varför inte skiva upp dig på vårt Spanska nyhetsbrev?
  • Vill du läsa mer om Spark?  Varför inte ladda ner vår Sparkspanska broschyr för lite sängläsning ha ha…?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: