fbpx

På Spark tror vi att inlärning handlar om mer än att gå på lektioner på morgonen. Att lära sig ett språk handlar även om personliga erfarenheter, ett tillfälle att träffa människor, en möjlighet att dyka in i en främmande kultur, en möjlighet till personligutveckling och så mycket mer. Det är därför vi lägger fokus på vårt Sociala evenemangsprogram, då vi tror att detta starkt bidrar till att göra din upplevelse på Spark, inte enbart till en fantastisk upplevelse utan en upplevelse som du faktiskt aldrig glömmer.

I vårt Sociala evenemangsprogram kombinerar vi diverse aktiviteter för att våra studenter ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse här. Genom att kombinera kulturella aktiviteter, såsom sherry eller vin provsmakning, ridning, evenemang och dagar att utforska El Puerto, med dagar i naturen, där du besöker vackra stränder eller hajkar i bergen, och en city resa, till Sevilla, Marrakesh eller Granada, för att nämna några.

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Vår Sociala Evenemangs Koordinator är en speciell person som har hand om att organisera och leda dessa aktiviteter och de uppmuntrar dig även att prata så mycket spanska som möjligt på dessa evenemang. Det Sociala Evenemangs Programmet organiseras för alla våra studenter med mycket entusiasm och en känsla för detaljer.

Här nedan följer ett exempel på ett veckoprogram för de sociala och kulturella aktiviteterna. Vänligen uppmärksamma att speciella evenemangs program kan förekomma runt vissa större kulturella evenemang, som Feria och Carnival, för att öka studenternas medverkan i dessa storslagna evenemang.

 

Eftermiddag Kväll Språklig förhållningsregel
Söndag ankomst Välkomstdrink på Spark Alla språk funkar eftersom detta är ett tillfälle att finna sig tillrätta för nya studenter.
Måndag Strandaktiviteter Spansk Pub Quiz afton Spanska gäller
Tisdag Filmkväll på Sparkville Alla språk funkar, du behöver en paus!
Onsdag TOTAL spanskaafton. Kul kvällsunderhållning. Endast ENDAST Spanska annars sviker du ditt lag.
Torsdag Båttur till Cadiz Ten-pin bowlingkväll. Alla språk funkar, du behöver en paus från igår!
Fredag Bodega Crawl Spanska gäller
Lördag + Morgon: tur till Sevilla Tur till Sevilla Alla språk funkar, detta är tid för avkoppling!

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: