fbpx

“På Spark lovar vi dig inte ditt livs bästa inlärningsupplevelse (det kan bara du avgöra) men vi lovar att göra vårt bästa för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.”

What a great time!

Time of a lifetime!

Vi bryr oss om det vi gör, vi bryr oss om våra elever och vi bryr oss om våra program.

Vi brinner för det vi gör och vi tror på en personlig approach för att påverka dig inlärning positivt, men viktigast av allt för att göra din vistelse hos oss så bra den bara kan bli. Vi strävar efter att skapa en vänlig stämning med ett engagerat, professionellt och kunnigt team som alltid finns till hands för att hjälpa dig med dina pedagogiska, personliga och kulturella behov. Vi värderar din feedback och dina åsikter högt då detta hjälper oss att anpassa, förbättra och öka vår service för att säkerställa att du får en perfekt balans av språkinlärning, kulturell exponering och social interaktion.

Sunshine 300 days a year!

Sunshine 300 days a year!

El Puerto de Santa Maria: en pärla för att lära dig spanska

El Puerto de Santa Maria erbjuder en utomordentlig blandning av olika faktorer för språkstuderande: den har 5 underbara stränder, många livliga barer och restauranger, det är (tillsammans med Jerez och Sanlucar) en av sherryns tre hemstäder, den har många kulturella sevärdheter och högtider och den är mycket populär för spanskturism. Kanske är det intressantaste att, till skillnad från städer i närheten som (Seville, Cadiz, Malaga), har den påverkats väldigt lite av den engelskspråkiga turismen, det vill säga att  El Puerto de Santa Maria är ett utmärkt ställe at lära sig Spanska utan att engelskan påverkar dina språkstudier negativt. Oroa dig inte, på grund av sitt kustläge så finns det fortfarande en del, men inte för många, turister om du någonsin längtar hem.

Caring Staff

Vi strävar efter att vara ärliga och uppriktiga angående alla delar av din språkstudieupplevelse

Vi anser att det är viktigt att du får exakt det vi säger att du ska få. På denna hemsida (framförallt under Frågor och Svar och på vår blogg) kan du se att vi har tänkt till kring våra produkter och vi strävar efter att ge dig all den information du behöver om oss och våra Spanskakurser och våra program. Vi tror att denna ärliga och uppriktiga approach är vad som ger den bästa möjliga språkupplevelsen, där vi försöker göra vårt bästa och inte hävdar att vi är den bästa. Våra online Sparkassistenter svarar mer än gärna på alla dina frågor.

Vi kombinerar vår solida grund med vår passion för innovation

Vår erfarenhet av språkstudier genom vårt samarbete med TECS och El Centro Inglés ger oss en solid grund att stå på och med den höga standard som vi vill uppnå inom utbildning. Till detta tillkommer vår passion och känsla för innovation gör att vi inte bara nöjer oss med det vi har utan hela tiden sträva mot att förnya oss och placera Spark i spetsen av spanska utbildningsprogram. Spark kombinerar fördelarna med att vara del i ett större utbildningsföretag genom sitt samarbete med TECS (vilket betyder att erfarenhet och effektiv administration) med fördelarna från att vara en mindre organisation (vilket kan synas i vår personliga approach och de smådetaljer som vi implementerat).

Spanish Language School

Spanish Language School

Sparkville residens: ett jättebra ställe att göra det mesta av dina språkstudier

Sparkville‘, vårt residens med 13 delade och privata sovrum erbjuder dig en unik möjlighet att dela din språkupplevelse med andra elever från hela världen i en hemtrevlig miljö. Det tillgodoser alla dina behov med en utomordentlig takterrass, köksö, allmänyta, och en minibio, inte för att nämna lyxen av att ha gratis internet. Det finns också en residensansvarig som hjälper dig att känna dig som hemma och integrera dig med de andra eleverna så väl som att kvälls kulturaktiviteterna  för att underlätta för er att använda spanska på kvällen, ett av våra främsta mål på våra spanskaprogram.  På Spark värdesätter vi varje elev och dennes integration och måluppfyllelse lika högt som inlärning, och varje elev får känslan av att Sparkville har en speciell och omtänksam atmosfär.

Klicka här för att hitta alternativ på Spanskakurser och här för att ställa eventuella frågor till oss. Har du blivit spark-ad?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: