fbpx

Wordt Au pair met Spark

Wordt een Au pair en leer Spaans in El Puerto de Santa Maria

Wanneer je graag Au pair zou willen zijn en spaans wilt leren in El Puerto de Santa Maria vraag dan aan ons je te helpen om dit te verwezenlijken. Spark zal je helpen een juiste familie te vinden en je informatie geven die je nodig hebt met als resultaat een fantastische leerervaring in Spanje!

Spark zal zorgdragen voor een gastvrije plaatselijke familie, evenals een Spaanse cursus die opgezet is om aan de wensen en eisen van een au pair te voldoen. Geschikt voor au pairs die een combinatie wensen van rust, genieten van de Spaanse levensstijl en de Spaanse cultuur voor een goede prijs.

Het au pair programma geeft je de mogelijkheid te kiezen voor een Spaanse cursus van 2 uur per dag of een Spaanse cursus van 4 uur per dag, beide zijn van maandag tot en met vrijdag. Op deze manier kan je kiezen wat voor jou het best uitkomt en wat past bij jou wensen.

Net als de reguliere deelnemers van de Spaanse lessen, kunnen Au Pairs deelnemen aan het Social and Cultural Events programme maar dan zonder kosten. Dit Sociale en Culturele programma bevat veel super activiteiten zoals tapas eten in een van de schitterende wijken van El Puerto de Santa Maria, genaamd Puerto Sherry, Spaanse Quiz nacht, Sherry proeverij, Spaanse kook les en ons innovatieve “español en acción” programma.

Hoofdzaken

Au Pair
Verantwoordelijkheden
In samenwerking met het gezin zal er een tijdsschema komen. De basis taken zullen zijn schoonmaken, koken, zorgdragen voor een intressante taal en culturele ervaring voor de kinderen van het gezin, oppassen op de kinderen voor 6 uur per dag voor 6 dagen per week.
Verantwoordelijkheden
Gastgezin
Gratis: eigen slaapkamer, de maaltijden, ophalen en wegbrengen naar het vliegveld van Jerez of van/naar het treinstation van El Puerto de Santa Maria. Zorgdragen voor een interessante taal en culturele ervaring voor de au pair. Contact voorafgaand aan de aankomst met de au pair en 1 vrije dag per week. Daarnaast een vergoeding van EUR 50,- per week.
Lessen 10 of 20 General Spanish lessen + 5 dagen het social and cultural events met een duur van minimaal 10 uur per week.
Tijdsschema Wanneer je kiest voor de 10 uur Spaanse les per week (2 uur per dag) is het tijdsschema iedere ochtend van 10-12 maandag – vrijdag.
Wanneer je kiest voor de 20 uur Spaanse les per week (4 uur per dag) is het tijdsschema van 10-14 maandag – vrijdag. Met 15 minuten pauze tussendoor.
Start van het programma Iedere maandag
Minimum leeftijd 16 jaar
Extra’s Gratis deelnemen aan het social and events programme, de studieboeken inclusief, Spark learning booklet en many more extras! Gratis spel ideeen en tips voor Au Pair handleiding is inclusief.
Prijs Voor meer informatie betreft de prijs van dit programma, klik dan op onze prices pagina.

Learn Spanish in SpainSpanish in SpainSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: