fbpx

Europees kampioenschap

Spaans Leren

Europees kampioenschap 2012 kijken tijdens een Spaanse taalcursus in Spanje is een super ervaring. Mijn Spaanse taalvakantie is heel gezellig geworden in El Puerto de Santa Maria dichtbij Cadiz . Brightsparkspanish is de talenschool om te zijn als je een voetbal fan bent die graag alle wedstrijden wil zien van de EK. Als iedereen klaar is met hun Spaanse cursussen verzamelen we allemaal in de gemeenschappelijke ruimte om EK wedstrijden te kijken. De Spaanse programma zijn aangepast tijdens de EK om alle voetbal fans blij te maken. Mij hebben ze in ieder geval heel blij gemaakt. Spaans leren in het buitenland en EK kijken is de beste combinatie om een Spaanse taalvakantie door te brengen.

Spaanse Cursussen Spaans in SpanjeSpaanse Cursussen

%d bloggers like this: