fbpx
Extra dagelijkse lessen

Ben je geintereseerd in het nog sneller verbeteren van je Spaans met extra dagelijkse lessen? Dan is deze cursus de perfectie optie voor jou! Hier in Spark geloven we dat de beste dingen in het leven worden bereikt door jezelf net dat beetje extra in te zetten. Daarom combineren wij onze intensieve cursus met de DELE examen cursus. Omdat wij geloven dat het doen van een DELE examen een extra motivatie kan zijn om je Spaans net dat beetje meer te verbeteren.

Officieel Spaans examen optie

DELE staat voor Diploma de Español como Lengua Extranjera, oftewel “Spaans als een Buitenlandse Taal Diploma”. Het is het enige officieel erkende certificaat door het Spaanse Ministerie van Onderwijs voor personen die Spaans niet als hun moedertaal hebben. Het diploma is van groot internationaal belang voor diegenen die gaan studeren aan een Spaanstalige universiteit ergens in de werld of diegenen die willen werken of gaan werken in een Spaanstalige omgeving. Het doen van het DELE examen kan ook een persoonlijk doel zijn dat je jezelf wilt stellen om je cursus af te ronden met een officieel diploma. Vanwege practische voordelen doen de meeste studenten hun examen in Spanje, al is het ook mogelijk om dit in een ander land te doen.

Gratis sociale activiteiten programma

Een speciaal onderdeel van al onze spaanse cursussen is ons gratis sociale en culturele activiteiten programma, georganiseerd door onze sociale activiteiten coordinator, met verschillende culturele activiteiten en een 6 daags sociaal programma. Naast dat biedt Spark nog veel meer extras, zoals onze unieke Spark vaardigheden boekje, onze Spark kaart en nog veel meer interessante extras!

Kern eigenschappen
Lessen 30 lessen + 4 dagen sociale and culturele activiteiten per week*
Rooster 6 lessen per dag
Studenten per groep
Maximum 8
Niveaus Van absolute beginners (A1) tot proficiency (C2)
Start data
Elke maandag**
Minimum leeftijd 16
Extra Gratis sociale activiteiten programma, alle boeken inclusief, Spark vaardigheden boekje en nog veel meer extras!
Prijzen Vanaf EUR 175,- bij een langer verblijf. Bezoek onze prijzen pagina

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

*Met deze cursus volg je dezelfde Spaanse lessen in de ochtend als de Alemene Spaanse cursus en na de lunch ga je verder met specifieke DELE examen voorbereiding met meer intensieve cursus materialen. 

** Voor start data voor beginners, klik hier.

Je kunt de DELE voorbereidings programmas voor de zes verschillende DELE niveaus volgen. Alle examens bestaan uit grammatica, vocabulair, lezen, schrijven, spreken en luister opdrachten. De officiele examinatie prijzen worden bepaald door het Instituto Cervantes en staan hieronder weergegeven.

A1 / Starters Niveau € 75

Examinatie data 2011 voor alle niveaus:

20 Mei
19 Augustus
18 November

A2 / Beginners Niveau € 85
B1 / Pre-intermediate Niveau
€ 105
B2 / Intermediate Niveau € 124
C1 / Gevorderden Niveau
€ 130
C2 / Proficiency Niveau
€ 135

Kijk voor meer informatie over de DELE examens op de the Cervantes’ website .

Terug naar Spaanse cursussen overzicht.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: