fbpx

Onze Locatie

Spanish in El Puerto de Santa Maria

El Puerto de Santa Maria, Cadiz, Andalusië

El Puerto de Santa Maria is ideaal gelegen voor de perfecte ¨Spaanse taalvakantie¨ ervaring in de idyllische provincie van Cádiz. De grote steden in de nabije omgeving, zoals Cádiz, Sevilla, Malaga en Gibraltar, maken het de perfecte plek voor het maken van dagexcursies. De stranden, restaurants, bars en het nachtleven zijn bekend door heel Andalusië en Spanje en worden door vrijwel alleen maar Spanjaarden bezocht. Hierrdoor worden onze studenten ondergedompeld in een levendige, maar authentieke Spaanse cultuur. Wij weten dat de lessen alleen maar deel zijn van de taalvakantie en dat er nog veel meer te ontdekken valt! Klik hier voor een grotere kaart

Waar ligt El Puerto?map

El Puerto de Santa Maria is een stad waar niet veel mensen van gehoord hebben, maar dit betekent niet dat we er ook geen kennis mee zouden moeten maken. Bekijk waar El Puerto ligt en waarom dit de perfecte plaats is om Spaans te leren en om te ontdekken waarom El Puerto de stad is waar de Spanjaarden naartoe op vakantie gaan.

Video´s van El Puerto de Santa MariaOsborne

Wij vinden dat foto´s meer zeggen dan duizend worden en dat video´s er nog duizend meer zeggen. Bekijk onze video´s welke je zullen laten zien hoe geweldig El Puerto de Santa Maria is en dat het niet alleen de ideale stad is voor het verbeteren van je Spaans!

Contact Cursus Spaans Spaans vor Volwassenen Prijzen Cursus Spaans

how-to-get-thereHoe kom je in El Puerto de Santa Maria?

El Puerto de Santa Maria is erg goed bereikbaar, met 5 vliegvelden in de nabije omgeving is het zeer gemakklijk om er te komen. Bovendien bieden we een gratis ophaal- en wegbreng service aan van het meest nabijgelegen vliegveld, Jerez.

Culturele activiteiten in El Puerto de Santa Maria feria-language-holiday

Spanje is bekend om haar rijke cultuur en El Puerto de Santa Maria is hierin niet anders. Er zijn festivals voor jong en oud welke je de gelegenheid geven om de Spaanse cultuur en tradities te ontdekken!

Things-to-do-in-El-PuertoExcursies in El Puerto

Niemand zal kunnen ontkennen dat er zeer veel te doen is in El Puerto de Santa Maria. Er zijn vele historische monumenten en stranden waar je van kunt genieten en je zult ervan versteld staan hoeveel El Puerto aan te bieden heeft!

things-to-do-aroundExcursies in de omgeging van El Puerto de Santa Maria

El Puerto de Santa Maria ligt perfect gelegen in het midden van geweldige andere steden in het zuiden van Spanje. Sevilla, Cadiz, Malaga, Gibraltar en nog veel meer steden om een excursie naar te maken liggen om de hoek!

Eten en Restaurants
Doordat El Puerto is gelegen aan de kust,  zijn er vele zRestaraunts-and-nght-lifeeer goede visrestaurants te vinden in El Puerto, en zelfs het over de hele wereld beroemde Romerijo! Er zijn echter niet alleen maar visrestaurants te vinden in El Puerto, er zijn namelijk ook geweldige tapas bars en restaurants!

Stranden

El Puerto heeft vele mooie stranden die allemaal gelegen zijFam-Toursn in de baai van Cadiz. Elk strand heeft haar eigen verschillende kenmerken en schoonheden. Ook zijn er enkele fantastische stranden die meer afgelegen liggen welke perfect zijn om te relaxen en te genieten van de fraaie natuur.

Bars en nachtleven

Er zijn zeer veel verschillende bars en clubs bars-and-nightlifegelegen in El Puerto welke perfect zijn om kennis te maken met de “Portuenses”, daarnaast is dit ook de uitgelezen mogelijkheid om je Spaans te oefenen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d