fbpx

Als je vragen hebt of opmerkingen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manier, afhankelijk van jou voorkeur.

We werken hard om onze klanten snel en volledig te antwoorden. Om deze reden heb je de mogelijkheid om snel details op te vragen via skype, online chat en telefoon service tijdens de gegeven tijden hier beneden. Als we niet online zijn, kunnen we ook een conversatie via Skype of Live Chat op een andere tijd die jou uitkomt.  In dit geval, stuur ons dan wat  informatie over je vraag en stel een tijd en dag voor ons om je terug te bellen via het  contact formulier.

Telefoon en chat tijden
Maandag – Vrijdag 09:30 – 20.00

Alle uren zijn in (Central European Time, GMT+1).

* Live chat: Onze live tekst geeft je de mogelijkheid om je door ons direct te laten begeleiden door onze site: wees niet bang, we bijten niet! Chat nu.

* Skype: Zoek ons onder de gebruikersnaam spark.support en klik op het telefoon icoontje als deze groen is.

* Telefoon: Ons telefoonnummer is 0034 956 003 300.

Andere manieren om op de hoogte te blijven.

* Email: De meest efficiente manier om contact met ons op te nemen is door het contact formulier in te vullen en hierin je vraag te stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, op de manier die jou voorkeur heeft. Je kan ook contact met ons opnemen via info@sparklanguages.com

* Nieuwsbrief: Als je graag op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen en andere interessante informatie, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief van Spark is er niet alleen om je informatie te geven over onze Spark programma´s, er is nog veel meer. Het biedt je handige Spaanse leertips, leuke Spaanse culturele informatie en nieuws over wat er gaande is in Cadiz, El Puerto de Santa María en Spanje in het algemeen. Schrijf je nu in!

* Brochure: Vind meer informatie en details in onze brochure! Je kunt deze hier downloaden, opslaan of uitprinten. laatste brochure.

* Post: Je kunt ons een brief sturen of andere informatie naar ons adres:

Spark Languages
Calle de las Espadas 6
11500 El Puerto de Santa Maria
España

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: