fbpx

Spanska Online

Spanska Webinars
Våra GRATIS online webinars är ett jättebra sätt att lära dig spanska i komforten av ditt eget hem. Ta del av interaktiva och engagerande onlinelektioner med våra fantastiska spansklärare. Allt du behöver göra är att skriva upp dig, sedan håller vi dig uppdaterad om våra kommande webinars. Alla onlinelektioner spelas in så du kan titta på alla tidigare webinars när du vill. Så, behåll pyjamasen på, koka kaffe och lär dig spanska när det passar dig!

Onlinekurs i Allmänspanska
Skriv upp dig på Sparks Onlinekurs i spanska där du kan titta på lektioner online med våra alldeles egna spansklärare i El Puerto de Santa Maria. Du kan gå med i interaktiva lektionsgrupper online från Sparkakademin via Skype eller skriva upp dig på privatlektioner för en mer personlig inlärningsupplevelse.

DELE Preparationskurs Online
Om du är mer seriös med din spanskinlärning och vill göra ett DELE test kan vi hjälpa dig att förbereda dig online. Vi tillhandahåller interaktiva lektioner online anpassade till just dina behov och krav.

Onlinekurs i Affärsspanska
Om du är företagare och letar efter spanskakurser till dina anställda eller om du är någon som behöver kunna spanska i affärssyfte, skriv upp dig på vår Onlinekurs i Affärsspanska och njut av våra specialiserade lektioner. Vi har kvalificerade lärare i Affärsspanska som tillhandahåller utmärkta och informativa lektioner direkt till ditt skrivbord!

Klicka nedan för våra jättebra Onlinekurser i spanska

 

Spanish Language School in Spain

Spanish Online CourseSpanish Course in Cadiz

Skillnaden mellan “Para” och “Por” av Amelia García

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: