fbpx

Barer och Nattliv

Efter en lång dag  i skolbänken och en djupdykning i Spanska språket och kulturen, kanske du vill spendera lite tid på att lära känna staden nattetid. El Puerto de Santa Maria har många populära barer och ett mycket aktivt nattliv med något för alla: allt från avkopplade tapasbarer till att ta en drink och en bit mat till nattklubbar där du kan dansa tills in på småtimmarna.

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Vi ger dig gärna en mer detaljerad lista över barer när du kommer till Spark, men här är några av våra favoriter:

TK3 strandbar: en bar mitt på El Manantialstranden med en mycket intim och Moriskatmosfär. Du kan välja att ta din drink inne eller ta med den ut på stranden och titta på havet samtidigt som du ger dig in i en livlig diskussion om livets mening.  Perfekt att kombinera med en promenad längs den 6kmlånga stranden som går hela vägen in till stadens centrum.

Lite mer alternativt och med några riktigt bra live gig och filmaftnar är El Barsito, en liten bar med fantastisk musik för att öva på dina danssteg.

Ta en drink och dansa (eller titta på andra som dansar) i en riktig Moriskatmosfär i El Reconquista, där du hitta olika “vikar” som alla har en unik känsla!

Milwaukee, en mycket vänlig bar med regelbundna gig och lite mer alternativ musik.

Om du vill ha en lite lugnare kväll är Blanco and Negro ett perfekt ställe med små konstutställningar på väggarna, som byts ut med jämna mellanrum, vill du däremot klubba och dansa tills in på småtimmarna så är El niño perdido och Bar and Co perfekta ställen.

Om du tycker att nattlivet på El Puerto låter lockande, varför inte se mer information om El Puerto de Santa Maria.  Har du någon fundering om staden, varför inte kontakta oss.  Glöm självklart inte att kolla på våra Spanskakurser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: