fbpx

Andalusië heeft een goede verbinding met de rest van de wereld en het is gemakkelijk om in El Puerto de Santa María te komen als je eenmaal in Spanje bent. Er zijn verscheidene grote vliegvelden in de regio van El Puerto als je vanuit ergens buiten Spanje komt. We organiseren ook ophaalmogelijkheden vanaf sommige vliegvelden, en de ophaalservice vanuit vliegveld Jerez zijn voor een kleine vergoeding op zondagen in juli – september!

Bekijk een grotere plattegrond

Via lucht

* Jerez de la Frontera is het dichtsbijzijnde maar ook het kleinste vliegveld, en heeft diverse vluchten vanuit verschillende landen. Vanuit Jerez kan de bus, trein of taxi nemen richting El Puerto, waar je ongeveer een half uur over doet. Maar we organiseren ook een ophaalservice vanuit vliegveld Jerez naar Spark of je appartement. Voor een lijst van alle Jerez vluchten inclusief vliegtuigmaatschappijen bij naam, klik dan op de woorden. Onthoudt dat vele bestemmingen een overstap hebben in Madrid, Barcelona, London and Frankfurt om maar een paar te noemen.

* Het vliegveld van Sevilla is vervolgens het dichtsbijzijnde vliegveld en daarnaast ook wat groter. Voor een lijst van alle Sevilla vluchten inclusief vliegtuigmaatschappijen bij naam, klik dan op de woorden. Vanuit het vliegveld is het makkelijk om naar El Puerto te komen: er zijn bussen die je naar het treinstation van Seville brengen (Santa Justa) waar je een directe trein naar El Puerto kunt nemen, El Puerto trein tijden zijn beschikbaar door op de link te klikken. Er zijn per dag zo´n 10-15 treinen en de kosten zijn ongeveer 18€ enkele reis. Het is ook mogelijk om een bus te nemen naar El Puerto wat iets goedkoper is. We halen studenten kosteloos op van het trein of buststation.

* Het vliegveld van Malaga is een groter vliegveld in de regio en heeft de meeste verbindingen met vele steden en landen in de wereld.  Al de goedkope vliegtuigmaatschappijen vliegen vanuit dit vliegveld en goedkope vluchten zijn zo goed als altijd beschikbaar. Voor een lijst van alle Malaga vluchten inclusief vliegtuigmaatschappijen bij naam, klik dan op de woorden.  Je kan de trein nemen naar (een halte voor Seville) en dan de trein naar El Puerto of de bus naar El Puerto via Cadiz.  El Puerto trein tijden zijn beschikbaar via de link.  Op zondag is er een ophaal en wegbrengservice van en naar het station van El Puerto.

*Vliegen naar Madrid (Barajas) vliegveld is ook een optie, omdat er vele vluchten van en naar Madrid zijn over de hele wereld, waar vandaan je een verbinding naar El Puerto kan nemen via trein of nacht bus. Voor een lijst van alle Madrid vluchten inclusief vliegtuigmaatschijen bij naam, klik dan op de woorden.

* Vliegen naar Barcelona vliegveld is ook een interessante optie als je vanuit ergens in Europa vliegt, om hiervandaan een vlucht te nemen naar Andalusie. Voor een lijst van alle Barcelona vluchten inclusief vliegtuigmaatschappijen bij naam, klik dan op de woorden.

Heb je hulp nodig bij het organiseren van je trasport of wil je tips over waar je de goedkoopste vlucht kunt boeken, neem dan contact met ons op. Wil je meer weten over de Spaanse taalcursus mogelijkheden?

 

Ophaal service

* We organiseren een ophaal- en wegbreng service van en naar El Puerto trein / bus station en Jerez vliegveld voor een zeer lage prijs in hoog seizoen July – September

* Alle transfers zijn op zondag voor aanvang van de cursus tussen 16:30-23:30

* Er is een aangewezen tijd voor de transfers van en naar het vliegveld. Als je de enige persoon bent die die dag opgehaald wilt worden, kunnen we wat flexibeler zijn qua tijd, afhankelijk van de omstandigheden.

* Je kan de ophaalservice regelen via je inschrijvingsformulier of door contact met ons op te nemen. Zorg er wel voor dat je dit minimaal 7 dagen voor aanvang van de cursus bij ons aanvraagt.

Via trein of bus

El Puerto heeft een goede verbinding met de rest van Spanje, en er is zelfs een hogesnelheidstrein met een verbinding naar Seville en Madrid. Ga naar de website van Renfe (Spanje’s trein maatschappij) om de meest up to date informatie over trein tijden en verbindingen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: