fbpx

Lär dig spanska i Spanien med Spark Spanish

Klicka på rubriken för mer information om varje Spanska program.

Allmän spanskkurs 

General Spanish Course in SpainLär dig spanska och få ut mesta möjliga av din vistelse i denna vackra del av Cadiz. Kombinera att lära dig spanska där du spenderar din fritid längs med Costa de la Luz på en av våra stränder, med besök på El Puertos tapas barer och med kulturevenemangsprogrammet som Spark sociala events koordinator organiserar. 30 timmar spanska från €122 för en veckas vistelse!

Intensiv / DELE spanskakurs

Denna intensivkurs möjliggör ytterligare lektioner per dag, vilket gör att du förbättrar din spanska ännu fortare, samtidigt som du förbereder dig för det officiella DELE testet, vilket är det bästa sättet att officiellt få din spanska nivå erkänd.  40 timmar spanska från €175 för en veckas vistelse.

Spanskakurs för Au PairerSpanish Course for Au Pairs
Om du vill arbeta som Au Pair i El Puerto de Santa Maria kan vi hjälpa dig att hitta en värdfamilj samt ge dig möjligheten att studera spanska som passar in med ditt jobb och din fritid.

Spanskakurs onlineOnline Spanish Course
Med vår Spanskakurs online kan du ha privatlektioner via Skype, både för Allmänna spanskakursen och Affärsspanskakursen. Du kan även skriva upp dig på våra webinars där du kan delta i våra interaktiva lektioner online. Du får även gratis ta del av  inspelade lektioner med våra fantastiska spansklärare, se ett exempel här!

Tveka inte att kontakta oss via vår spanskainformations blankett om du är intresserad av våra andra paket såsom Spanska gitarr eller vin och sherry- smakprovningskurser tillsammans med dina spanskakurser.

Andra  program:

Spanska och Sport KursSpanish and Sport Course
Kombinera din spanska språkupplevelse med vårt utomhus sportprogram för att njuta till fullo av våra fantastiska anläggningar och vårt vackra spanska väder. Vi erbjuder ett vattensportprogram såväl som spanskaprogram med golf, ridning och tennis.


Spanska och danskurs
Spanish and Dance Course

Har du alltid velat lära dig att dansa rumba eller flamenco? Kombinera din spanskakurs med vårt speciella danspaket! Med detta program lär du dig även att dansa ‘Sevillanas’, den typiska dansen som kan ses i Ferias i Andalusien!

Español Total Spanskaprogram 
Med detta program dyker du helt och hållet in i det spanska språket med spansklektioner och en helt spanskatalande omgivning, där kommunikation endast sker på spanska! Det optimala sättet att lära sig, tänk och Spark your Spanish! En vacker weekend resa från €75!

Spanska och TEFL -kursSpanish and TEFL Course
Vår spanska och TEFL-kurs (TEFL-Undervisa Engelska som Andraspråk) tillåter dig att lära dig spanska samt undervisa engelska utomlands! Du kan kombinera den här kursen med den Allmänna spanskakursen eller endast satsa på en introduktion till  TEFL-kursen.

Spanska och universitetskursSpanish and University Course
Perfekt för Erasmus studenter eftersom detta tillägg till den Allmänna spanskakursen hjälper en student inför de utmananingar som kommer med att leva i Spanien och studera vid ett spanskt universitet. Det är dessutom ett gratis tillägg!


Spanska för skolklasser
Spanish Course for Schools

Et spanskt program utformat för skolklasser med ett kulturprogram och helgutflykter. Eleverna bor med värdfamiljer i närheten.

Spanskt sommarlägerSpanish Summer Camp

Ett unikt sommarläger där barn och ungdomar (6-18) lär sig spanska och samtidigt tar del av ett utmärkt varierat aktivitetsprogram inklusive sporter, kvällsaktiviteter och helgutflykter. Genom att vara fullkomligt nedsänkta i spanska, med spanska ledare och lärare, utvecklas deras spanska enormt!

Spanish Course in CadizSpanish in Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: