fbpx

Leer Spaans in Spanje met Spark SpaansStudy Spanish in Spain

Klik op de titel voor meer informatie over iedere Spaanse cursus.

Algemeen SpaansGeneral Spanish

Leer Spaans en maak het beste van je verblijf in dit prachtige deel van Cadiz. Combineer het Spaans leren met leuke Spaanse activiteiten aan de Costa de la luz, zoals het bezoeken van de prachtige stranden, El Puerto de Santa Maria’s heerlijke tapas restaurants, culturele activiteiten georganiseerd door de Spark culturele activiteiten coordinator. 30 uur Spaans voor €122 per week wanneer je meerdere weken boekt!

Contact Cursus Spaans Spaans vor Volwassenen Prijzen Cursus Spaans

Intensieve / DELE Spaanse Cursus

Intensive DELE Spanish CourseDeze intensieve cursus optie geeft je de mogelijkheid om iedere dag langer Spaans te leren en tegelijkertijd word je voorbereid op het officiele DELE examen. Het DELE
examen is de beste manier om je Spaanse niveau officieel te laten erkennen.
 40 uur Spaans vanaf €175 per week als je meerdere weken boekt.

Spaanse lessen voor kinderen

We organiseren Spaanse school groep programma’s in El Puerto de Santa Maria en zomerkampen op verschillende locaties in Spanje. De programma’s voor schoolgroepen kunnen worden verzorgd en aangepast aan de wensen en behoefteSpanish courses for Childrenn van de scholen. De programma’s bieden een geweldige kans voor de kinderen om niet alleen Spaans te leren, maar ook om waardevolle culturele kennis op te doen en uiteraard om een heerlijke tijd samen te hebben.
Onze zomerkampen zijn beschikbaar voor kinderen van 6-18 jaar. Gesloten groepen zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Spaanse cursus voor personen lokaal woonachtigSpanish courses for Locals

Een van de populaire cursussen zijn de woensdagavond Spaanse conversatielessen. Deze cursus omvat een anderhalf uur durende les, geheel gericht om conversatie. Deze cursus is perfect voor personen die in, of in de buurt van El Puerto de Santa Maria woonachtig zijn en hun Spaanse conversatie niveau graag zo snel mogelijk zien verbeteren, met ook de grammatica correctie wensen. We maken gebruik van innovatieve gespreksonderwerpen, ons doel is ongeacht het niveau van de persoon hen zoveel mogelijk Spaans te laten spreken. Dit voor €46 per maand.

Online Spaanse CursusOnline Spanish Course

Met onze Online Spaanse cursus kan je een-op-een lessen via Skype op Algemeen Spaans niveau of Zakelijk Spaans niveau volgen. Daarnaast zijn er ook webinars, waar je kan deelnemen aan interactive online lessen. Je zal ook gratis video lessen ontvangen van onze eigen fantastische Spaanse leraren. Bekijk hier een voorbeeld!

Au-pair in SpanjeAu Pair in Spain

Wanneer je op zoek bent naar een baan als au-pair in El Puerto de Santa Maria kunnen we je helpen bij het vinden van het juiste gastgezin. Daarnaast kan je Spaanse lessen nemen waarvoor je in overleg met je gastgezin tijd krijgt en je daarnaast nog voldoende vrije tijd overhoudt voor het ontdekken van de geweldige stad El Puerto de Santa Maria.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het informatieformulier als je vragen hebt. Dit kan ook zijn betreft andere programma’s dan bovenstaande zoals Spaanse gitaar of wijn en sherry proef cursussen in combinatie met een Spaanse taalcursus.

Overige programma’s:

Spaans en Sport cursusSpanish and Sport Course

Combineer je Spaanse taal ervaring met onze buitensport programma’s en maak ten volle gebruik van onze fantastische faciliteiten en het prachtige Spaanse weer!
Wij bieden watersport arrangementen en Spaanse programma’s met golf, paardrijden en tennis.

Spaans en Dans cursus

Heb je altijd al willen weten hoe je de Rumba of de Flamenco moet dansen? Combineer je Spaanse cursus met ons speciale danspakket! Met deze optie zul je ook leren hoe je de ‘Sevillanas’ behoort te dansen. De ‘Sevillanas’ is de typische dans die je ook ziet op de Ferias in Andalusië.

Español Total Spaans Programma

In dit unieke Spaanse programma zal je compleet ondergedompeld worden in de Spaanse taal met Spaanse lessen in een volledige Spaanse omgeving waarbij alle communicatie in het Spaans is. De ultieme manier om te leren en te denken in het Spaans! Spark je Spaans! Een mooi weekendje weg is al mogelijk vanaf € 75!

Spaans en TEFL cursusSpanish and TEFL Course

Met onze Spaanse en TEFL cursus leer je Spaans en leer je hoe je Engelse les kunt geven in het buitenland! Je kan deze cursus combineren met de Algemeen Spaanse cursus, maar je kan er ook voor kiezen om alleen het TEFL gedeelte te volgen.

Spaans en Universitaire Opleiding

Perfect voor Erasmus studenten als een extra cursus naast de Algemene Spaanse cursus, om je te helpen bij de voorbereidingen op het leven en de cultuur in Spanje en je krijgt informatie betreft het studeren op een universiteit in Spanje. Wat deze cursus extra leuk maakt? Het is gratis!

Contact Cursus Spaans Spaans vor Volwassenen Prijzen Cursus Spaans

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: