fbpx

Spaans voor jongeren

20 uur Spaans plus culturele ervaring 

Ben je Spaans aan het leren op school en wil je het een extra boost geven? Of heb je altijd al Spaans willen leren, maar heb je hier nooit de kans voor gekregen? We hebben een verscheidenheid aan programma’s speciaal voor jongeren tijdens de zomermaanden in het zonnige El Puerto de Santa María. We hebben onze algemene Spaanse cursus gecombineerd met een verscheidenheid aan accommodatie mogelijkheden die bij jou past.

Prijzen voor elke Spaanse cursus: 

Spaanse cursus en gastgezin Spaanse cursus en residentie Spaans gastgezin en kamp ervaring***
Prijzen* €699 ** (voor 2 weken) €499 ** (voor 2 weken) €1415 (voor 2 weken)
Leeftijd 15 – 19 16 – 19 13 – 17
Spaanse lessen Algemene Spaanse Cursus (20 lessen per week van 10:00 – 14:00). Algemene Spaanse Cursus (20 lessen per week van 10:00 – 14:00). 20 lessen per week van 10:00 – 14:00.
Accommodatie Gastgezin half pension Tweepersoonskamer in de residentie met iemand anders (ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht). Gastgezin half pension
Eten Ontbijt en avondeten met gastgezin inbegrepen. Niet inbegrepen Ontbijt en avondeten met gastgezin, lunch en kamp inbegrepen.
Extra´s Culturele evenementen, boeken, pick up en drop offs**** Culturele evenementen, boeken, pick up en drop offs**** Een hele dag kamp van 9:30 – 20:00, met sportactiviteiten, groepsactiviteiten en optionele excursies. Gratis pick ups en drop offs****
Wanneer Het hele jaar Het hele jaar In combinatie met de nachten in het zomerkamp
Bijzonder aspect Evenwicht tussen vrijheid en toezicht (bij het gastgezin). Meer culturele blootstelling. Perfecte ervaring voor diegenen die naar onafhankelijkheid streven in een geweldig programma. De gezellige sfeer van de residentie voor een mooie prijs. Begeleid programma. Kamp programma gericht op kinderen en jongeren. Veel activiteiten. De meeste zijn samen met Spaanse tieners.

*** Ook elk kind van 6-17 jaar kan lid worden van onze volledige residentiële kamp programma’s, volledige informatie op: zomerkampen. ***

* Let op: de prijzen zijn speciale prijzen voor 2 weken. Met de eerste twee programma´s is het mogelijk voor zolang als je wilt, maar het moet een 2- of 4-weeksprogramma zijn. 
** Plus €25 registratiekosten, die de kosten van de boeken omvatten.  
*** Dit is met het TECS zomerkamp, familiekamp
**** Dit is van de luchthaven Jerez of treinstation El Puerto de Santa María. De eerste kost €20, de tweede €5.  

REQUEST-INFO Button BOOK NOW SpanishPriceCaculator

Het beheersen van een tweede taal is wellicht één van de meest bruikbare activa om tegenwoordig te bezitten. We weten dat het niet altijd gemakkelijk is om een taal te leren wanneer je op school zit, en dan vooral niet als je niet de taal kunt kiezen die je graag zou willen leren. Dit is waarom we een Spaans zomercursus programma voor tieners hebben ontwikkeld, die al Spaans studeren, of die nog nooit Spaans gestudeerd hebben, maar die dat graag zouden willen.

De Spaanse cursus en het gastgezin, en de Spaanse cursus en de residentie vinden beiden plaats in Spark zelf; een gerenoveerd hostel, met de residentie boven de school. De lessen zorgen ervoorSchool Tour Video to Spain dat je alle verschillende gebieden van de Spaanse taal kunt leren, zoals lezen, spreken, luisteren, grammatica en woordenschat, op een manier die voor een snelle ontwikkeling van je Spaanse taalvaardigheden en communicatie vermogen zorgt. Met deze opties kun je ook deelnemen aan de culturele activiteiten die ervoor zorgen dat je het Spaans wat je geleerd hebt in klas, kan gebruiken in de praktijk. Het is ook een geweldige manier om El Puerto, de omliggende gebieden en de Spaanse manier van leven te ontdekken!

De Spaanse gastgezin-kamp ervaring is een geweldige manier om niet alleen Spaans te leren, maar ook om veel verschillende mensen te onmoeten die vrienden zullen blijven voor de rest van je leven! Er is een grote verscheidenheid aan extra activiteiten die je kunt doen met dit kamp, zoals voetbal, padel en grote watersportactiviteiten, evenals teamspelletjes en wedstrijden. In de avond ga je terug naar je gastgezin om de typische Spaanse levensstijl te ervaren! In het weekend heb je de keuze om bij je gastgezin te blijven en de omgeving met hen te verkennen, of je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de weekendexcursies van het zomerkamp. Met deze excursies kun je Cadiz, Gibraltar of andere geweldige steden in Andalusië bezoeken.

Spark school groupsLogeren bij een gastgezin is de perfecte manier om jezelf volledig onder te dompelen in de Spaanse wereld. Welke betere manier kun je bedenken dan om met een gezin uit de omgeving, El Puerto en de omliggende gebieden te ontdekken. Voor dit programma zullen wij een gastgezin voor je zoeken, waar je je eigen kamer, maar meestal een gedeelde badkamer zult hebben. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat je de praktijk van je nieuw verworven taalvaardigheid zoveel mogelijk kan gebruiken, de gezinnen spreken namelijk geen Engels, en als ze dat wel doen, is hen verteld om altijd in het Spaans met je te spreken. Alle gastgezinnen waar we mee in contact zijn, wonen dichtbij Spark en zijn in goede centrale locaties gelegen.

Er is ook de mogelijkheid om de volledige familiekamp ervaring, waar accommodatie is voorzien in het kamp, te doen. Voor alle details over deze optie, zie ons familiekamp pagina.

Als je vragen hebt over één van deze typen accommodatie, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Spanish Info Request Chat with SparkSpanish Book Spanish Course
%d bloggers like this: