fbpx

Spaans cursus en danslessen in de prachtige stad El Puerto de Santa Maria!

Werk jij voor een dansschool en kijk je uit naar een echte dansvakantie?

Waarom zou je dan niet deze unieke kans grijpen en met je dansschool op een echte dansvakantie gaan naar het zuiden van Spanje? Je leerlingen zullen hun dans-skills kunnen verfijnen en tegelijkertijd profiteren van een cursus Spaans. Je kan je programma aanpassen naar je eigen wensen en bovendien zullen wij je helpen met je promotieactiviteiten. Wij zullen je namelijk voorzien van allerlei commercieel materiaal met je eigen logo, waar wacht je dus nog op?

Het samenstellen van uw dansvakantie gaat als volgt:

1.) Je vertelt ons dat je geïnteresseerd bent in een dansvakantie, vervolgens zal onze speciale dance-sales vertegenwoordiger contact met je opnemen en je helpen met het samenstellen van je eigen programma. Voor meer informatie: klik hier.

2.) Wij zullen vervolgens een programma met je uitwerken dat voldoet aan al je wensen. Klik hier voor een voorbeeldprogramma.

3.) Wanneer we een programma met je hebben samengesteld zullen wij je voorzien van een netto prijs. Het is echter ook mogelijk om het dansprogramma aan de leerlingen te verkopen tegen de brutoprijs, dit is natuurlijk helemaal aan jou zelf.

4.) Vervolgens zullen wij commercieel materiaal voor je maken met je eigen logo, dit zullen we vervolgens naar je toezenden, zodat je kunt beginnen met het adverteren. Hier kan je een voorbeeld zien van een onze folders.

5.) Gedurende het hele proces, zal onze sales vertegenwoordiger je helpen met de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn met het boeken van de reis, maar ook het beantwoorden van specifieke vragen.

Belangrijke informatie:

  • Spark Spanish is gelegen in het mooie El Puerto de Santa Maria, dit is een kleine stad welke gelegen is aan de authentieke kust van Andalusië, in het zuiden van Spanje. Via de volgende link kunt u de locatie van El Puerto Santa Maria bekijken. Voor videos over El Puerto, klik dan hier: El Puerto de Santa Maria videos
  • Je kan je eigen accomodatie kiezen, zo kan je verblijven in onze eigen residentie of in een van El Puerto´s luxe hotels: accommodatie opties.
  • Je kan kiezen voor je eigen Spaanse cursus. Zo kun je kiezen voor onze algemene Spaanse cursus, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een specifieke leraar voor jouw eigen groep. Op de volgende pagina vind je de mogelijkheden voor je cursus: Spaanse cursus mogelijkheden.
  • Gedurende de gehele dansvakantie kan je gebruik maken van ons lokaal. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je eigen danslessen te verzorgen of je kunt ons een lokale dansinstructeur laten contracteren.
  • Uiteindelijk kun je beslissen aan wat voor culturele activiteiten je mee wilt doen. Zo kan je ons een speciaal cultureel programma voor je laten maken of kun je meedoen met ons eigen culturele activiteiten programma. Zie hier ons culturele activiteiten programma.
  • Het is ook mogelijk om excursies toe te voegen die speciaal voor jou zijn ontworpen, hierdoor zal je de prachtige lokale omgeving kunnen ontdekken. Vergeet dan ook niet dat de danscultuur volledig geïntegreerd is in deze regio en dat Jerez de thuisbasis is van de Flamenco dans. Klik hier voor mogelijke excursies.

Wij zijn bij Spark erg gepassioneerd in alles wat we doen en dit zouden we ook graag aan jou willen bewijzen. Als dit programma uw interesse heeft gewekt, klik dan op de onderstaande ¨request information¨ button, zodat wij je kunnen voorzien van de benodigde informatie.

 Saludos and happy dancing 🙂

[Formstack id=1461559 viewkey=ql5baocYNy]

 

Spanish Photo Gallery

Photo Gallery

Have A Tour Around SparkSpanish Course in Cadiz

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: