fbpx

Spaanse lessen voor 50 plussers

Spanishover50scourse

Spark Spanish is trots om spaanse cursussen aan te bieden aan 50-plussers.

Spark verschaft cursussen speciaal voor 50-plus studenten. Dit is perfect voor degenen die liever Spaans studeren en deelnemen aan fascinerende sociale en culturele activiteiten met studenten rond dezelfde leeftijd.

Spanish Course in CadizLocatie: El Puerto de Santa Maria is een geweldige plek voor 50-plussers om Spaans te studeren en Spanje te ontdekken. El Puerto is een authentieke Spaanse kustplaats waar het traditionele Spaanse leven niet veel wordt beïnvloed door de impact van het internationaal toerisme. Het is de perfecte plaats om je veilig te voelen terwijl je de prachtige Spaanse cultuur en het dagelijkse Spaanse leven ervaart. De lokale bevolking is ongelovelijk over-50'sverwelkomend en de omgeving van Cadiz is prachtig om te ontdekken. Het is een perfecte locatie om te ontspannen, genieten en Spaans te leren. Het heeft kilometers lange prachtige witte stranden en kustlijn wat het een ideale vakantie locatie maakt. Ook is het dé plek waar de Spaanse sherry gemaakt wordt, dus het bezoeken van bodegas (wijnkelders) terwijl je de wijn en lekker eten probeert is een andere typerende activiteit voor deze stad en omgeving. Klik hier of op onze locatie icoon om video´s van de stad en omgeving te zien.

Lessen en Programma voor 50-plussers:

Onze 50-plus cursus is zo ontwikkeld, dat het goed aansluit op de leer, culturele en sociale behoeften van 50-plussers. De lessen beginnen eerder en zijn iets korter dan normaal: 09.00-12.00 (met een pauze van 15 minuten). Het culturele activiteiten programma (zie voorbeeld in de 50-plus catalogus link) is een pakket vol met interessante activiteiten, met de nadruk op het ondekken en verkennen van de lokale omgeving en het binden als een groep. Elke 50-plussers cursus heeft een begeleider die de groep vergezeld en tijdens de uitstapjes niet enkel als gids dient, maar ook als Spaanse leraar en vriend.

Accommodatie Opties:

Onze Sparkville Residentie biedt een confortabele en vriendelijke omgeving voor iedereen die hier verlijft, wat een geweldige atmosfeer creëert voor alle bewoners, inclusief studenten en medewerkers. De residentie is gelokaliseerd boven de school en slechts 10 minuten lopen van het strand, dus een gemakkelijke optie voor je verblijf in El Puerto de Santa Maria. De residentie heeft zelfvoorzienende faciliteiten, een dakterras, televisieruimte, gemeenschappelijke ruimtes en gratis wifi. Een alternatieve optie is om te verblijven in een 3-sterren hotel dichtbij de school waar we overeenkomsten hebben voor speciale prijzen.

Zie catalogus online

Lessen 30 lessen, 15 per week.
Tijdsschema 09-12.00, 15 minuten pauze op de helft.
Studenten per klas Maximaal 9
Niveaus*1 Elk niveau in 3 verschillende klassen.
Data*2 24.05-06.06.15 en 18.10-31.10.15 speciaal voor 50-plus cursussen.
Minimale leeftijd 50
Culturele Evenementen en Excursies*3 8 culturele activiteiten plus 1 excursie in het weekend.
Prijzen*4 569€ voor een gedeelde kamer in Spark, 669€ voor een enkele kamer in Spark, 999€ om te verblijven in een 3-sterren hotel. 399€ voor partner die de Spaanse cursus niet doet.

BOOK-NOW*1: Normaal zijn dit beginners, intermediairen en gevorderden, maar dit hangt af van het niveau van de studenten en het aantal studenten en kan dus aangepast worden. *2: Onze algemene Cursus voor Volwassenen wordt het hele jaar door gegeven, dus 50-plussers kunnen ook altijd aan deze cursus deelnemen. De genoemde data hierboven zijn alleen voor 50-plussers. *3: Dit zijn optionele activiteiten. De meeste activiteiten (niet allen) brengen enige kosten met zich mee voor het eten, drinken, tickets en transport. Deze kosten zijn niet inclusief en dus betaald door de studenten zelf. *4: De prijs bevat: Spaanse lessen en de benodigde boeken, basisaccomodatie, organisatie van culturele activiteiten en begeleider die de groep vergezeld tijdens de activiteiten. Elke kamer bevat een eigen badkamer en gedeelde kamers zijn alleen beschikbaar voor gasten die samen komen (de prijs is per persoon). De prijs van het hotel kan variëren en is afhankelijk van de boekingstijd. De prijs voor een partner of vriend die de cursus NIET doet, biedt accomodatie en participatie aan de culturele activiteiten en is gebasseerd op een gedeelde kamer. Er moet tenminste éen persoon zijn die de Spaanse cursus doet. Als je andere vragen hebt of meer informatie wilt, voel je niet bezwaard om vandaag nog contact met ons op te nemen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: