fbpx

Recensies: Programma

Onderstaand is er de mogelijkheid voor oud studenten om commentaar achter te laten wat betreft het Spark Spaanse Programma, inclusief commentaar over het Cultureel Evenementen Programma en het Spark personeel. Je kan commentaar wat betreft andere onderdelen van Spark elders achterlaten.

Deze overige recensie pagina´s kan je hier via deze link bekijken. Deze gaan onder andere over de locatie en Spark in het algemeen.

Meer ervaringen van andere studenten zijn te vinden op de engelse versie van deze pagina.

Dank aan alle studenten voor het commentaar!

4 Comments on “Recensies: Programma

  1. Ik wil idereen bedanken voor een practige week (I want to thank everybody for a beautiful week).

    Inge je bent enorm behulpzaam geweest ook al vantevoren wat het ook voor Alex en Cristina erg vergemakkelijkte (ook Audrey trouwens).

    Nicolas heeft met zijn vrolijke noot en gitaarspel ook zijn stempel gedrukt net als James (Osborne tour) en Almudena (strand / lunch). (Nicolas with his enthusiasm and guitar play has put a positive note on everything, just like James (Osborne tour) and Almudena (beach / lunch).

    Maria Jose: ze was enorm gezellig in de klas, altijd qua uitleg van de stof met een persoonlijk of informeel voorbeeldje klaar. (Maria Jose: she was very ‘gezellig’ in the lessons, with many personal or informal examples to explain).

  2. Iedereen is enorm vriendelijk en behulpzaam en jij Inge, ga zo door, het wordt vast een groot succes!

  3. Almudena was super enthousiast, erg leuk. Inge compleet geïnformeerd met emails en vragen.

  4. Het enthousiasme dat ALLE leden van the staff hebben is erg aanstekelijk en maakt dat ik alles met plezier deed! … Er was een erg persoonlijk contact waarin duidelijk alles gesteld werd. … Ik heb het erg naar mijn zin gehad en geloof in jullie methode.. Ik zal het zeker bij andere mensen aanbevelen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d