fbpx

Familie Programma

Bij Spark bieden we nu de mogelijkheid aan om Spaans of Engels te leren met de gehele familie. Terwijl jullie als ouders een cursus Spaans krijgen bij Spark, zullen de kinderen Spaans of Engels leren tijdens een fantastisch zomerkamp bij onze partnerschool TECS in El Puerto de Santa Maria. Uw kinderen zullen de grootste lol hebben, bij het Family Camp of Go Camp, terwijl jullie kunnen verblijven in onze Sparkville Residentie of bij een lokale Spaanse familie. Ondertussen zult u uw Spaans verbeteren door een speciaal uitgedachte Spaanse cursus voor volwassenen. De lessen zullen zijn bij Spark van 10:00 tot 14:00 (inclusief een 15 min. durende pauze), wat het mogelijk maakt om tijdens je vrije tijd te vertoeven aan een van de prachtige stranden van de Costa de Luz of in een van de heerlijke tapas bars in El Puerto de Santa Maria!

Klik hier voor meer informatie over onze zomerkampen

Beide kampen zullen plaats vinden bij TECS, een tweetalige privé school, welke op slechts 10 minuten loopafstand van Spark is gelegen. Uw zoon of dochter zal hier alles vinden wat hij/zij nodig zal hebben: moderne klaslokalen, computerruimtes, kunstlokalen, disco’s, stranden, parken en zwembaden …

Klik hier hier voor ons zomerkamp fotoalbum!

Onze programma’s:

Volwassen cursus: 4 lesuren per dag (15 min. pauze inbegrepen) en 4 culturele activiteiten per week, dit kan zijn overdag of  ‘s avonds. *1

+ Optie A: ¨Day Campers Full¨: De kinderen zullen bij TECS zijn van 09:15 tot 20:00 uur en zullen voorzien worden van een groot taalaanbod, sportieve activiteiten en een compleet entertainment programma.*2
+ Optie B: ¨Day Campers Half¨: Zowel de kinderen als de ouders zullen les hebben van 09:15 – 14:00 uur, waarna u uw kind kan ophalen, om vervolgens samen van de vrije tijd te genieten.*3

*1 Kinderen zijn welkom bij de culturele activiteiten, zo lang zij zich aan de regels houden van de desbetreffende activiteit. Tijdens de activiteiten zijn de ouders verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen.
*2 Afhankelijk van de leeftijd van het kind zullen de lessen 3 tot 4 uur duren. Hierna zullen de kinderen begeleidt worden tijdens de activeiten. De lessen zullen zijn in het Engels of Spaans en worden gegeven door native speakers.
*3 De lessen zullen hetzelfde zijn als optie A, daarnaast is er een lunch en snack bij inbegrepen. Na de lunch zullen er creatieve en sportieve activiteiten zijn van 16:00 tot 20:00. Deze activiteiten zullen gegeven worden door Engelstalige begeleiders, maar aangezien de meeste kinderen Spaans zijn, zal er door hen voornamelijk Spaans gesproken worden.

Wat is verder inbegrepen?

  • Gratis wifi in de Sparkville Residentie + School
  • Gratis ophaal- en wegbreng service bij aankomst in Jerez of El Puerto de Santa Maria treinstation op zondag tussen 16:30 en 22:30.
  • Telefoonnummer in geval van nood.
  • Al het lesmateriaal voor de volwassen cursus en voor het zomerkamp.
  • Innovatieve leer methodologie.

Klik hier voor onze zomerkamp brochure

Data en prijzen

Alle programma’s hebben een 2 of 4 weekse cursusoptie:

2 weekse cursus: 29 juni – 12 juli en 13 juli – 26 juli
4 weekse cursus: 29 juni – 26 juli
2 weekse cursus: 27 juli – 9 augustus en 10 augustus – 23 augustus
4 weekse cursus: 27 juli – 23 augustus

                                 Sparkville Residentie*2

Familie Verblijf*3

Alle prijzen zijn voor 2 weken*1 Day Campers half*2 Day Campers   Full  Day Campers half Day Campers   Full
1 Volwassene + 1 kind

€999

€1199

€1639

€1839

Extra prijs per volwasene of kind*6

€459 (volwassene
of kind)

€459 (volwassene)€659 (kind)

€659(volwassene
of kind)

€659 (volwassene)
€859 (kind)

Extra volwassene
zonder Spaanse cursus*7

€299

€299

€419

€419

*1 Bij deze prijzen zijn de accommodatie, cursus Spaans en het zomerkamp inbegrepen.
*2 Gebaseerd op een gedeelde kamer door ouders en kind(eren). Er zijn gedeelde faciliteiten beschikbaar in de residentie zoals een gemeenschappelijk keuken en een dakterras.
*3 Familie verblijf is inclusief half-pension, ontbijt en lunch of diner. Normaal gesproken zullen de ouders en kinderen een grote kamer delen, maar zij kunnen ook beiden hun eigen kleinere kamer hebben.
*4 “Half day” is van 09.15-14.00 uur en bestaat uit lessen van 3-4 uur afhankelijk van de leeftijd. Hierna zullen er spelletjes gespeeld worden met de begeleiders terwijl er gewacht wordt op de ouders.
*5 “Full day” zal zijn van 09.15-20.00 uur, hierbij inbegrepen zijn de les, lunch, snack, kunst en sport activiteiten (multiactivity). Tegen een extra prijs kan: Arsenal football, Super Cool (watersport activiteiten), Padel (een soort tennis) worden toegevoegd. Hierna zal er onder begeleiding gewacht worden op de ouders totdat zij het kind komen ophalen. Op zondags is er een optionele sport competitie.
*6 Sparkville prijs is gebaseerd op de familie, dit zal of één grote kamer zijn (3 tot 4 personen) of twee kleinere (1 tot 2 persoons) kamers. Bij een verblijf bij een lokale familie zal de familie in de meeste gevallen 2 kamers ter beschikking hebben.
*7 Zoals punt 6.  Bij deze prijs is inbegrepen de optie om mee te doen aan de activiteiten van ons culturele activiteiten programma, zolang er echter maar gehoor gegeven wordt aan de regels van deze activiteiten (zoals bijvoorbeeld de taal die geacht wordt gesproken te worden).

Learn Spanish in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in El Puerto de Santa MariaSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: