fbpx

In al onze programma’s en cursussen is de passie van onze leraren voor educatie terug te vinden. Onze leraren zijn gekwalificeerd, vriendelijk en enthousiaste personen die continue bezig zijn met het ontwikkelen van lesplannen, aangepast aan de behoeftes en interesses van hun studenten.

We streven naar lessen van hoog niveau omdat we geloven dat het leerproces veel meer is dan alleen het studeren van gramatica of het onthouden van nieuwe woorden. Het leren van een nieuwe taal kent vele aspecten. Hier beneden kan je de acht belangrijkste doelen vinden, die wij willen bereiken in onze dinamische lessen van hoge kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste punten dat maakt dat jij het maximale uit je Spaanse leerproces kan halen bij ons, en niet minder belangrijk, dat je je op je gemak voelt en gemotiveerd bent en blijft.

Onze doelen om jou:

  1. de mogelijkheid te geven om het geleerde in de praktijk te oefenen;

Al willen we het nog zo graag, we kunnen helaas geen nieuwe taal leren door alleen alle regeltjes in ons hoofd te stampen, en dan verwachten dat we de taal kunnen spreken. We hebben mogelijkheden nodig om te oefenen in de klas, gecorrigeerd te worden om zo onze taal te verbeteren en het op een natuurlijke manier te leren spreken. Dit is precies wat wij in de klas doen: de mogelijkheid bieden om te oefenen en perfectioneren van het taalgebruik.

  • mogelijkheden te bieden om optimaal betrokken te zijn en alles uit de taal te kunnen halen;

Actief betroken zijn in je klas, vervorderd je motivatie en zorgt voor meer effectieve leer mogelijkheden dan in een klas zitten en luisteren zonder  enige vorm van participatie.  Daarom zorgen we ervoor dat onze lessen interactief zijn en vragen we van jou om actief betrokken te zijn bij de les. Dit zal je taalontwikkeling uitdagender  en interessanter maken en je vooruitgang aanzienlijk versterken.

  • te betrekken bij interessante onderwerpen en taal voorbeelden;

We willen graag dat je je goed voelt over je leerproces en je passie hebt voor de Spaanse taal. Dit kan alleen als onze lessen interessante, stimulerende  onderwerpen en activiteiten bevat.  We willen niet dat je passief een tekst leest en simpelweg de bijbehorende vragen beantwoord. We willen je interessante onderwerpen bieden om over te lezen, je  aanmoedigen om hierop te reageren en  je mening en argumenten te geven… En dit terwijl je 4 uur lang in de les zit. Het kan, door communicatieve spellen and dynamische  interactie in de lessen.

 

  • de zekerheid te geven om de taal te gebruiken;

Een nieuwe taal spreken kan angstaanjagend en eng lijken als je je niet zeker voelt over deze taal. Dan lijkt het een onmogelijk doel om te bereiken. Wij, vanuit ons eigen persoonlijke en professionele ervaring, weten hoe belangrijk het is om  je zeker te voelen over de taal die je spreekt. Al onze lessen  zijn gefocust op het je prettig laten voelen in het gebruik van wat je geleerd hebt. Of je nu een beginner of een gevorderde student bent, het opbouwen van je zelfvertrouwen is altijd een van onze belangrijkste doelen.

  • de mogelijkheid te geven om jezelf te redden zonder dat je de taal vloeiend spreekt;

Je hoeft geen vloeiend Spaans te spreken om een Spaanse conversatie te kunnen hebben. Het spreken van een taal is meer dan alle woorden onthouden die je hebt geleerd. Het is ook weten hoe je met een bepaalde situaties om moet gaan, als je niet over alle kennis van de taal beschikt.  Dit zal je zeker een keer overkomen. In onze lessen leer je door specifieke taal activiteiten, die onze leraren succesvol hebben gebruikt de afgelopen jaren,  hoe je jezelf altijd kan redden.

 

  • de mogelijkheid geven tot continue zelfreflectie en evaluatie;

Niets is meer demotiverender wanneer je het gevoel hebt dat je niet vooruit gaat, en je de jezelf gestelde doelen niet gaat bereiken. We geloven dat regelmatige zelf evaluatie, over jou leerproces en vooruitgang, zorgt voor het realistisch zetten van doelen. Waardoor je je goed blijft voelen over jou leerproces, en je gemotiveerd blijft om stap voor stap vooruit te gaan.

  • practische ideen te geven hoe je ook buiten de les om de taal kunt leren;

Veel van ons leerproces vindt plaats buiten de klas, door het gebruiken van het pas geleerde uit de klas. Maar het is vaak lastig om zelf het maximale uit het leerproces te halen. Door ons vindingrijke Spark leerboekje streven we ernaar om je te helpen bij het vinden en creeren van leermogelijkheden om het leerproces buiten de klassen te verbeteren. Het geeft je leerdoelen voor elke dag.

 

  • Onze passie voor het leren van talen doorgeven;

Bij Spark zijn we allemaal enthousiast en gepassioneerd, als het gaat om het lesgeven en jou leerproces. Onze lessen bij Spark zitten daardoor vol energie. Als taalschool zijnde, zijn we constant opzoek naar nieuwe manieren en methodiek om een gemotiveerde leeromgeving te creeren. Bij Spark  hebben we passie voor het lesgeven en we willen dit aan de studenten doorgeven om deze geinspireerd en gemotiveerd te houden. Dit betekent niet dat je je nooit een keer minder gemotiveerd of ontmoedigd zult voelen. Want dit kan bij elke student voorkomen. Maar we geloven dat met onze begeleiding, je je motivatie en doorzettingsvermogen terugvindt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d