fbpx

Bij Spark hebben we een speciale cursus voor Aupairs. Aupairs die studeren bij ons, kunnen niet alleen de 4 urige Spaans Algemeen cursus volgen, maar kunnen er ook voor kiezen om een speciale verkorte cursus te doen van 2 uur per dag. Om zo de taal cursus beter te kunnen combineren met hun werk. Ook kunnen aupairs participeren in het sociaal en evenementen programma wat betekend dat zij een goed netwerk kunnen ontwikkelen om nieuwe vrienden te leren kennen, en hun pasgeleerde Spaans kunnen oefenen. Ook kan iedere aupair die bij ons studeert, een soort handleiding krijgen waarin kleine tips speciaal gericht op hun werk staan, en ook hulpzame spellen en activiteiten welke zij met hun oppas kinderen kunnen doen. Deze handleiding is gemaakt door ervaren managers en personeel, en is gebasseerd op onze ervaring met kinderen opgedaan tijdens het begeleiden van kinderen bij de zomerkampen van onze TECS partners. Aupairs, aupair agencies en gastgezinnen kunnen erop gerust zijn dat zij bij Spark de ondersteunende omgeving zullen vinden, want aupairs helpt om beter te integreren in het Spaanse leven. En het meest uit hun tijd te halen tijdens hun leerperiode.

Hoofdzaken

 

Lessen 20 Spaans Algemeen lessen of optie 10 lessen + 5 dagen sociaal en cultureel evenementen van minimaal 10 uur per week
Lesrooster 4 of 2 lessen in de ochtend*, inclusief 15 minuten pauze bij 4 lessen.
Studenten per klas Maximaal 8
Niveaus Van absolute beginners (A1) tot proficiency (C2)
Start data Elke maandag**
Minimum leeftijd
16
Extra’s
Vrij sociaal
evenementen programma, inclusief alle boeken, Spark leerboekje en vele extra’s! Aupair spellen en tips handleiding
Prijzen Bezoek onze prijzen pagina

* Tijdens het hoogseizoen kan het eventueel ook in de middag. ** De start data voor beginners, Klik hier.
Ga terug naar het Spaanse cursus overzicht, ontdek meer Spark programma informatie of stel een vraag bij onze Spark assistant!
Bevalt het je wat je gelezen hebt en ben je geinspireerd geraakt om je Spaans niveau te
verbeteren? Dan is nu het moment om je aan te melden

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: