fbpx
Även om Spark öppnade sina dörrar för vuxna och barn som vill lära sig spanska 2011, så har det djupa rötter i utbildning via sina pedagogiska samarbetspartners TECS och El Centro Inglés.Spanish Language School
TECS är vår pedagogiska samarbetspartner som arbetar med engelsk språkutbildning till barn, tonåringar, vuxna och företag. TECS grundades för mer än 15 år sedan för att tillhandahålla kvalitativ engelskaundervisning som ett språkcenter och spårkläger samordnare. TECS blev så framgångsrikt att det snabbt expanderade och det har för närvarande 4 språkcenter i Cadiz provinsen: i El Puerto de Santa Maria, Cadiz och Jerez. TECS är välkänt för i Spanien som en av de bästa sommarprogramsleverantörerna och framför allt för att ha en innovativ syn på språkinlärning. TECS driver för närvarande sex olika språkläger i Spanien, inklusive ett nytt läger i Madrid. TECS erbjuder dessutom elever, vuxna och tonåringar,  språkresor för att studera engelska utomlands, i en rad olika länder, bland annat USA, Irland och Storbritannien.  Spark och TECS kommer under sommaren 2012 att tillsammans anordna en språksommar, vi erbjuder även de agenter vi samarbetar med ett samarbete där vi skickar elever till eller ni skickar elever till oss.  TECS har haft över 10,000 elever och 2,000 personal sedan 1998.  För mer information kolla på  TECS hemsida.
The English centre är en tvåspråkig privatskola för lågstadie-, högstadie- och gymnasieelever i El Puerto de Santa Maria. Det grundades för mer än 40 år sedan och har sedan dess tillhandahållit förstklassig engelsk språkundervisning. Den är för närvarande rankad som den bästa privatskolan i Andalusien och på top 30 i hela Spanien (enligt en tidig studie av privatskolor, utförd av dagstidningen El Mundo) och den är välkänd i området för att ligga i framkanten vad gäller att undervisa engelska i området. Mer än 30,000 elever har passerat genom skolans portar under de 40 år som den funnits.
Gå till the English centres hemsida för mer information.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: