fbpx

Ben jij op dit moment een Universiteits student geintresseerd in het leren van de Spaanse taal? Of je bent geintresseerd in het verbeteren van je Spaans zodat je zeker slaagt voor je Spaanse examen?

Dit is nu mogelijk met SparkSpanish nu we een geweldige aanbieding hebben, speciaal voor Universteits studenten. We bieden een fantastische (beperkt beschikbaar) 2 voor 1 aanbieding aan. Dit betekent breng een vriend en u betaald alleen voor een van jullie.. geintresseerd? Zo ja, vul dan onderstaand uw gegevens in en wij laten je weten hoe je kan reserveren. Ervaar deze verbazingwekkende besparing: normaal is de prijs voor 2 weken EUR 482,50 x 2 personen = EUR 965,- Met dit aanbod bespaar je EUR 482,50. De voorwaarden zijn te vinden onder het formulier onderstaand.

[Formstack id=1444643 viewkey=gUGnYvLlpV]

Details van de aanbieding:

  • Geldig op de 2 weekse Algemene Cursus Spaans met gedeelde accommodatie in de Sparkville residentie. Beide studenten moeten EUR 25,-  betalen voor het inschrijvingsgeld, dit bedrag dekt de reserverings en administratie kosten. Beide studenten zullen samen worden ingedeeld in de kamer, tenzij ze beiden kiezen om te upgraden naar eenpersoonskamers voor een kleine wekelijkse vergoeding.
  • De aanbieding is inclusief alle voordelen zoals vermeld op de Algemeen Spaanse pagina, waaronder: 20 uur Spaanse les per week, Spark haal en breng service van de plaatselijke luchthaven / station (alleen tijdens vaste tijdstippen), 4-5 culturele activiteiten per week en nog veel meer.
  • Beide studenten moeten actuele universitaire studenten zijn op het moment van boeking. Bewijs van studie zal worden gevraagd.
  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere Spark aanbieding of een Spark aanbod van derden.
  • De aanbieding is beperkt tot een “pakket” aankoop per persoon meervoudige “pakketten” kunnen niet worden gereserveerd om extra weken aan dit pakket toe te voegen. Studenten kunnen indien zij dit wensen wel gewoon extra weken boeken voor de standaard prijs.
  • Reserverings data onder voorbehoud van beschikbaarheid in Sparkville verblijf gedurende geselecteerde periode.
  • Aanbod is beperkt tot maximaal 20 personen.
  • Cursus moet worden gekocht vóór eind juli 2013, maar student kan de cursus op elk gewenst moment vóór eind februari 2014 volgen.

Je kan hier klikken voor onze poster om te bekijken of hang deze op in je Universtiteit!

Is dit aanbod niet het juiste aanbod voor jou, maar wil je wel graag toekomstige aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor de Spanish Nieuwsbrief en blijf op die manier op de hoogte! Daarbij staan er ook interesante Spaanse leer hulpmiddelen in!

Bekijk ook deze links wanneer je geintresseerd bent in werkervaring opdoen of om een (gedeeltelijk) aupair te worden.

%d bloggers like this: