fbpx


Spark Spanish cultural events

De week is alweer bijna voorbij en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor een nieuw cultureel programma.

Op maandag zullen we weer starten met onze bekende welkomstavond. Deze avond zullen wij onze nieuwe studenten verwelkomen en zullen we toasten op weer een nieuwe Sparkweek. Ook degenen die al langer bij Spark verblijven zijn welkom deze avond, zodat zij kennis kunnen maken met de nieuwe studenten.

Op dinsdag zal ¨Discover Spain¨ plaatsvinden, voorheen gingen we er meestal op uit met de Sparkbus om de omgeving te ontdekken, maar deze week staat Salsa op het programma. Ilse zal ons deze middag een workshop geven over deze beroemde Spaanse dans.

Woensdag zal Gloria zich bezighouden met onze traditionele kookles. Zij zal ons deze avond leren om de overheerlijke Spaanse paella te maken.

Cooking class 18 September

Donderdag is onze ¨Español en acción¨ activiteit, zoals de naam al zegt, zal er deze middag alleen maar Spaans worden gesproken. Donderdagavond zullen we naar een wijnproeverij gaan, om de beroemde Spaanse sherry´s te proeven. Daarnaast hoef je je vooral geen zorgen te maken over het eten, er zullen namelijk ook heerlijke tapas geserveerd worden deze avond.

Als je mee wilt doen met een van onze activiteiten, ben je meer dan welkom! Schroom dan ook niet om een mailtje te sturen naar info@sparklanguages.com, wij zullen je vervolgens inschrijven bij de gewenste activiteit(en).

Om de foto´s van vorige week te zien, klik hier.

%d bloggers like this: