fbpx

Bij Spark is een van de dragende krachten achter ons Spaans programma een aanpak om Spaans te leren op een frisse uitdagende manier. Onze lessen en methodiek zijn ontwikkeld om de leerling te inspireren en plezier te hebben zijn zijn leerervaring. We streven ernaar om onze studenten zelfverzekerd te laten voelen in de taal, om daarna hun persoonlijkheid te kunnen uiten. We voeden hun leerproces begrijpende dat het leren van een nieuwe taal een emotionele uitdagende ervaring is. Bij Spark, zijn de leraren niet alleen betrokken bij het practische kant van het leren, maar ook zijn ze ondersteunend in de emotionele obstakels die zij ervaren. Al onze leraren zijn toepasselijk gekwalificeerd en zijn gesellecteerd op hun persoonlijkheid en passie voor het lesgeven en het werken met mensen. Ze hebben zelf ook ervaren hoe het is om een nieuwe taal te leren, omdat wij geloven dat empathie het beste komt van mensen met ervaring. Studenten die studenren bij Spark zullen onze lessen dynamisch en vol varatie vinden, ons doel is om onze studenten te motiveren en inspireren.

Het grensverleggende boekje is een voorbeeld van ons frisse aanpak om Spaans te leren. Het is een uniek kenmerk bij Spark welke we met trots hebben gecreeerd om onze studenten te motiveren en het meest bij hun leerervaring te halen. Iedereen weet dat het lerne van een buitenlandse taal in een land van origine, de beste mogelijkheid biedt om iemands niveau zo snel mogelijk te verbeteren. Toch is de mogelijkheid hebben om Spaans te gebruiken buiten de lessen, iets anders dan het daadwerkelijk doen. Om deze reden hebben we ons grensverleggende boekje ontwikkeld, met het idee dat elke student die naar scomes to school komt met hun eigen taal als barriere, de uitdaging krijgt om zijn grensen te verleggen. Het boekje biedt persoonlijke en groeps uitdagingen. Bijvoorbeeld, een van de taken kan zijn om een film te kijken in de bioscoop, taak 2 kan zijn om een intercambio op te zetten binnen ons eigen leersysteem.

Muziek heeft ook een belangrijke rol in ons frisse aanpak en al onze leerkrachten worden aangemoedigd om zoveel mogelijk Spaanse muziek te gebruiken in de les. Om zo het leren te stimuleren en vooral omdat het helpt de student een natuurlijke connectie te ontwikkelen met het geluid van een taal. Luister ook naar ons eigen Spaanse lied en zie hoe we muziek gebruiken in onze lessen.

We zijn trots op ons frisse aanpak om Spaans te leren, en ons grensverleggende boekje. En we geloven dat ze studenten helpen om het meest uit hun ervaring te halen van onze jaren van ervaring in het lesgeven van talen. Er is geen twijfel mogelijk dat diegene die zich het meest blootstellen aan een buitenlandse taal, bijna altijd degene zijn die het snelste leren.

Als je meer informatie wilt over onze Spaanse Cursussen volg dan de link en twijfel niet om een vraag te stellen bij onze online Spark Assistent in onze chat room. Terug gebeld worden kan geregeld worden via onze Director of Studies welke je graag meer informatie geeft over onze Spaanse lessen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: