fbpx

Werkervaring in Spanje

Werkervaring in Spanje

Werkervaring is goede manier om onschatbare inzichten op te doen in het leven en ook om je algemene kennis te vergroten. Werken in Spanje geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen hoe het is om te werken in een ander land en uiteraard zal het je kennis van het land Spanje en de taal verbeteren. Deze factoren dragen bij aan een persoonlijke en professionele groei en het staat ook nog eens super op je CV!

Werkervaring in Spanje met Spark

Wanneer je geintresseerd bent in werkervaring in Spanje, waarom dan niet bij Spark? We zijn op zoek naar individuen met een speciaal talent, die hun vaardigheden kunnen aanbieden in ruil voor korting op Spaanse cursussen en accommodatie in onze Spaanse residentie, Sparkville. Enkele vaardigheden die voor ons intressant zijn:

    • Talen behalve Engels, Nederlands en Spaans. Dit om onze internetpagina’s ook naar andere talen te kunnen vertalen.
    • Artistieke en creatieve vaardigheden voor het design van onze school.
    • Marketing of IT vaardigheden.
Hoofdzaken
Duur De student betaald voor een 4 weekse cursus, waarop er van maandag tot en vrijdag 2 uur per dag Spaanse les wordt gegeven, de Spanish course.
Studenten
We geven je de mogelijkheid om 3 tot 4 uur per dag te werken voor Spark om je talent te laten zien. 
Accommodatie Spark voorziet in je gratis accommodatie in onze Sparkville residentie tijden je verblijf. Helaas kunnen we de maaltijden niet verstrekken.
Cultureel programma
Je hebt de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan ons Spanish Social Events Programme.
Minimum leeftijd 18 jaar
Omvat Na afloop van je werkzaamheden voor Spark zal je een certificaat voor je gedane werk ontvangen. Evenals een referentie voor je toekomstige werkgever(s)!
Prijs Kijk voor alle Spark prijzen op onze prices page.

Wanneer je gelooft dat je iets te bieden hebt voor Spark wat wij niet bij de gewenste vaardigheden bovenstaand hebben benoemd, voel je dan vrij om dit aan ons te laten weten! We staan open voor je suggesties! We willen dat Spark een creatief en dynamische plek blijft voor het leren van een taal, evenals een plek waar studenten zich verbonden en geinspireerd voelen. We zien graag de speciale vaardigheden van onze eigen studenten terug in onze school. Als je geintresseerd bent, klik dan op het ‘request info’ icoon onderstaand voor meer informatie.

Learn Spanish in SpainSpanish Language SchoolSpanish Course in Cadiz

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: